Corpul tău s-a bucurat vara asta de soare, apă și căldură? Ai grijă să menții toate aceste atuuri de frumusețe dobândite și să îți păstrezi frumusețea și pe timp de toamnă! Cum? Află în continuare! Îngrijește-ți bronzul
Asigură-te că ai pielea în permanență hidratată așa că folosește după fiecare duș o cremă, loțiune sau o mască pentru a o hrăni în profunzime. Acest lucru este cu atât mai important cu cât soarele usucă și îmbătrânește pielea. Dacă ai un corp perfect bronzat, nu permite culorii să dispară cu totul. Pentru asta, ai o singură soluție: curăță-ți corpul săptămânal cu un gomaj blând, care îți va înlătura celulele moarte. Stai liniștită, gomajul nu înlătura bronzul, ba chiar îl face mai luminos. Nu în ultimul rând, nu uita să menții nivelul optim de hidratare al corpului, bea suficient de multă apă și mănâncă alimente bogate în lichide (nu uita de struguri, care sunt ideali pentru frumusețea ta).

Acordă atenția cuvenită părului
Ai grijă de părul tău, aplică-i măști, de preferat cât mai naturale, care să îl hrănească și să îl repare după expunerea la soare în timpul verii. Poți opta pentru uleiul de măsline sau cel de ricin, fac minuni asupra firelor de păr. Evită să îl supui altor tratamente dure, cum ar fi uscatul cu foenul, să îl vopsești sau să îl decolorezi. Ce poți face în schimb este să îi dai o altă înfățișare. Având în vedere că vine și starea de plictiseală și deprimare specifice toamnei, o schimbare de look este exact ceea ce îți lipsește. Așa că, scăpa de vârfurile despicate și, dacă ești mai îndrăzneață, optează pentru breton, nouă senzație a sezonului rece!

Păstrează-ți tonusul
Dacă pe timp de vară ai făcut mai multă mișcare ca oricând, nu te lăsa acum! Continuă să faci sport, oricare ar fi acesta, pentru a-ți menține starea de bine și moralul ridicat. Poți face fitness chiar la tine acasă a€“ găsește pe internet diverse exerciții, sau apucă-te de niște cursuri de dans – te distrezi, faci mișcare, scapi de plictiseală și slăbești – toate în același timp!

Sursa: csid.ro

Distribuie articolul: