Dragostea pentru croșetat se transfromă tot mai des în start-up-uri prin care femeile își promvează inventivitatea. Femeia pe care o veți cunoaște mai jos a reușit să-și transforme hobby-ul într-o afacere care îi aduce nu doar satisfacție, ci și suficienți bani.

Meredith Langley are 29 de ani și este originară din SUA. Deși a învățat să croșeteze profesionist abia acum doi ani, aceasta a început să creeze pălării unicae pentru pisici. Da, Meredith a devenit celebră grație faptului că a conceput un accesoriu stilat și personalizat pentru feline. Tânăra a conceput deja propria linie de produse hand-made, denumită „Hats for Cats” (Pălării pentru Pisici).

Vă întrebați de unde se ia atâta inspirație în creația unor produse minuscule și neînsemnate la prima vedere? Meredith spune că se inspiră din viața cotidiană: de la căștile pentru pompieri, costumele pentru Hollywood etc. „Iau o idee și pur și simplu o transform în creații. Uneori, însă, este greu să-mi transform rutina în ceva cu adevărat interesant și vesel”, recunoaște aceasta.

Primele animale care au fost nevoite să-i servească în calitate de modele, au fost, desigur, propriile pisici. „La început, pisicile mele ezitau să poarte orice articol de îmbrăcăminte, dar cu răbdare și multe repetiții, au ajuns să le accepte în rutina lor”, declară Meredith

Pălăriile din lână, pe care le creează tânăra, se vând la un preț simbolic, cuprins între 15 și 40 de dolari. Și asta, pentru că poate cheltui de la o oră și până la câteva zle pentru terminarea unui articol vestimentar.

Amatorii de pisici le achiziționează în special pentru ședințele foto de familie. Până în prezent, a vândut câteva sute de articole, intenționând să-și extindă gama și pentru câini.

Foto: Arhiva personală/Etsy

Distribuie articolul: