După anunţarea rezultatelor primei semifinale, în Camera Verde a avut loc o adevărată explozie de emoţii. Reprezentanţii site-ului oficial Eurovision (eurovision.tv) au cules reacţiile câştigătorilor. Participantul Moldovei a fost atât de emoţionat, încât nu a putut răspunde concis reporterului de la eurovision.tv. „Suntem foarte încântaţi că am ajuns în finală (…) Avem planuri mai măreţe pentru viitor decât să ne calificăm în finală. Piesa noastră deţine toate calităţile necesare pentru a ajunge în top 5. Vom face tot posibilul pentru a câştiga”, afirma Pasha Parfeny emoţionat.

Vezi mai jos ce reacţii au avut şi ceilalţi finalişti ai primei semifinale:

Compact Disco, Ungaria: „Nu pot zice cu siguranță ce trăim în această clipă… Am înnebunit de fericire. Când au deschis plicul, am strigat foarte tare şi am fost extaziaţi. Deşi încă nu ne vine să credem, suntem aici, în finală şi trebuie să obţinem cel mai bun rezultat.”

Ivy Adams, Cipru: „Nici nu pot să vă explic care este starea mea. Suntem foarte emoţionate şi fericite.”

Greta Salome & Jonsi, Finlanda: „Suntem foarte recunoscători. Vă mulţumim din inimă pentru faptul că ne-aţi oferit posibilitatea de a trece în marea finală.”

Mandinga, România: „Am simţit foarte multă presiune astăzi. A fost un public extraordinar. Mai avem încă o şansă.”

Elephteria Elephteriou, Grecia: „Mă simt foarte bine. Este clar că sunt fericită. Abia aştept să înceapă finala.”

Soluna Samay, Danemarca: „Totul s-a întâmplat atât de repede. Aşteptam rezultatele în Camera Verde şi eram atât de agitată (…) După ce am aflat că am ajuns în finală, am fost fericită pentru că am posibilitatea de a cânta din nou piesa pentru Europa. Faptul că am ajuns în finală este extraordinar, dacă voi ajunge şi în top 10 ar fi incredibil.”

Jedward, Irlanda: „A fost o adevărată nebunie! Ţările care s-au calificat şi cele care nu au reuşit să se califice sunt foarte talentate. (…) Mulţumim tuturor celor care ne-au votat, inclusiv faniilor comunităţii online şi echipei noastre.”

În timp ce alţii se grăbeau să-şi spună impresiile, bunicuţele din Rusia au preferat să nu dea comentarii şi să savureze succesul obţinut.

Vedeţi mai jos cum au evoluat reprezentanţii noştri la Eurovision 2012 în prima semifinală:

Sursa: PentruEa cu referire la UNIMEDIA

Distribuie articolul: