Așa cum a și promis că face, astăzi, la 15:00, Pasha Parfeny a încărcat pe YouTube cele două variante ale ultimei sale piese, realizate pe aceeași coloană sonoră și completate cu același videoclip. Deși titlurile nu coincid în totalitate, „Te mai iubesc” și „Пока живой” („Atâta timp cât mai sunt viu”) comunică, de fapt, același mesaj – unul de dragoste. Cel mai frumos este că astăzi, iubita lui Pasha, Iuliana Scutaru, își sărbătorește ziua de naștere, iar cele două variante ale piesei, împreună cu videoclipul în care apare chiar ea, sunt cel mai frumos cadou.

Muzica de pe coloana sonoră a celor două variante a fost scrisă de însuși solistul Pasha Parfeny. La versuri a muncit Lidia Scarlat, iar de producția video a fost responsabil studio-ul „P&P production”. Pasha aduce mulțumiri și pentru Vladimir Cazanir, care a fost responsabil de aranjament, dar și pentru Sergiu Teacă, responsabil de Mix & Mastering.

În videoclip, Pasha, împreună cu Iuliana Scutaru, apar filmați pe un litoral exotic. Accentul din videoclip cade chiar pe destinatara mesajului. La mijloc de videoclip, prietena lui Pasha Parfeny apare, pe fundalul marin, îmbrăcată într-o rochie purpurie și vaporoasă.

Mai mult decât atât, în videoclip, cei doi îndrăgostiți sunt filmați chiar în timp ce se sărută!

Cele două variante ale piesei se aseamnănă mult, chiar dacă sunt în limbi diferite. 

Vedeți, mai jos, varianta în limba română a piesei „Te mai iubesc”, împreună cu videoclipul proaspăt lansat:

Mai jos, vedeți dedicația în limba rusă a piesei „„Пока живой” cu aceeași coloană sonoră și același videoclip:

Foto: Captură Video

Distribuie articolul: