Pasha Parfeni este viu și nevătămat! Atâta doar că în primul thriller produs în Republica Moldova, Pasha este la final împușcat, iar pe fundal răsună celebrul „Lăutar” cu care interpretul ne-a reprezentat țara la Eurovision 2012. Premiera peliculei „The Hunter” („Ohotnik”) s-a produs ieri, 15 mai, la Cinematograful „Emil Loteanu”, iar invitații și echipa de creație au venit la eveniment cu mașini de lux, haine de gală și au pășit pe covorul roșu.

Scenariul filmului „The Hunter” („Ohotnik”) este inspirat dintr-un caz real. „Nu ne-am propus să creăm un scenariu bazat pe fapte reale. Involuntar ne-a ieșit unul asemănător cu cazul dublului omor de la Durlești. Ne-am fi dorit ca în realitate să se întâmple ca și în film, totul să se termine cu bine”, a subliniat regizorul filmului, Ion Naniev.

Actorii au recunoscut că s-au confruntat cu o serie de probleme, dar au existat și multe momente amuzante în timpul filmărilor. „A fost o experiență de neuitat. Am lucrat alături de o echipă excepțională. A fost o plăcere să fac parte din acest proiect. Sper să mai am posibilitatea de a fi actor”, a declarat Pasha Parfeni. S-a lucrat mult pe voluntariat, mai ales din partea actorilor, unii dintre ei glumind despre remunerarea pe care au avut-o: „Actorii au fost plătiți cu o farfurie de borș. Am lucrat cu entuziasm şi dorinţă”, a precizat Lusia Andriuţa. Regizorul a promis continuarea filmului, doar dacă va găsi un nou investitor.