După ce am asistat la un adevărat avânt al tendințelor ombre și balayage, toamna dictează un nou trend în materie de hairstyle, promovat intens în rețeaua Instagram. Vorbim despre Opal Hair - o tehnică de vopsire a părului care amintește de vopsirea-curcubeu.

Opal Hair este tendința care începe să ia cu asalt rețaua Instagram. Tot mai multe fashioniste utilizează taguri specifice, pentru a-și eticheta frumoasele schimbări de look. Opal Hair mai poate fi identificat și cu denumirea de Unicorn Hair.

cats

Autoarea tendinței este israelianca Aura Friedman – artista care creează cele mai bune culori ale părului pentru vedete de renume mondial. Tot ea este cea care a schimbat radical imaginea lui Caroline Polachek, a realizat un ombré delicios pentru M.I.A. și a adus rozul în părul excentricei Lady Gaga. Aura a ajuns să dicteze tendințe de hairstyle, potrivind pentru fiecare vedetă – culoarea potrivită cu nuanța ochilor și a părului, păstrând foarte bine și stilul personal.

100158

Spre deosebire de vopsirea curcubeu, care prezintă o combinare a nuanțelor intense de vopsea de păr, Opal Hair presupune combinarea unor culori mai transparente, mai luminoase și mai calme. Altfel vorbind, tehnica de vopsire amintește de luciul specific al pietrelor de smarald, jad și safir. În asemenea mod, look-urile obținute posedă cromatică delicioasă, inspirată din natură.

Trebuie să recunoaștem că stilul părului pe care îl afișează în prezent Delia Matache este inspirat anume din această tendință!

cats

Foto: Instagram

Distribuie articolul: