Partydul Kiss FM revine la Chişinău pentru o nouă şedinţă extraordinară. Pe ordinea de noapte: distracţie, hituri, atmosferă şi dans! Am stat la poveşti cu OLiX (preşedintele Partydului) şi Dan Finţescu (vicepreşedintele) şi am aflam detalii delicioase din culisele Partydului....

Partydul Kiss FM! E unicul Partyd pentru care faptele chiar contează. E Partydul la care aderă zilnic sute de tineri şi care are un scop foarte bine definit – Distracţia! E Partydul care protestează doar împotrivă plictiselii. Iar pe lângă faptul că cei din fruntea lui au convocat o nouă şedinţă extraordinară în Chişinău, noi ne­am propus să aflăm: Cum îşi petrec ei timpul între răsărit şi apus? Ce amintiri îi leagă de Chişinău? Cum e pentru ei o dimineaţă perfectă? Dar şi, în câte categorii se împart femeile?

I­-am regăsit fără strop de oboseală şi cu un mare dor de capitala noastră. După o pauză de 1 an şi jumătate, OLiX şi Dan Finţescu, au părut neschimbaţi. Viaţa lor ar părea ciudată fără platane, butoane, microfoane şi.. Da! Muzică! Şi asta pentru că au însumat peste 250 de ediţii în turneu, 500 de nopţi de iureş, 120 de filiale în 70 de oraşe şi 1000 de ore de transmisii în direct! Nimeni nu numără, dar … sună impresionant!

Poţi obosi de la distracţie? De unde vă încărcaţi bateriile?

Dan Finţescu: Da. Evident că poţi obosi de la distracţie. Marele avantaj este că îţi dai seama de oboseală doar atunci când distracţia s­a încheiat. Apoi, atunci când distracţia reîncepe, oboseala dispare din nou, ca prin farmec.

OLiX: Da, normal ca poţi obosi de la distracţie, dar contează să te şi odihneşti puţin înainte de party, fie că eşti în faţa sau în spatele pupitrului. Bateriile ni le încărcăm cu puţin somn, dar în special de la oamenii care se distrează alaturi de noi la petreceri. De fapt e un circuit, noi facem show pentru oameni, iar ei, prin modul în care se distrează ne transmit nouă energia necesară pentru a putea face mai departe ceea ce facem.

Care este cel mai bun anotimp pentru a petrece nopţi albe? Răsăritul sau apusul, ce preferaţi şi de ce?

OLiX: Cu siguranţa, pentru mine, cel mai bun anotimp de petrecut nopţi albe este vara și cumva tot din cauza verii prefer şi răsariturile 🙂

Dan Finţescu: Mie, personal, nu prea îmi plac zilele de iarna. Aşa că ăsta este anotimpul în care îmi place să pierd cele mai multe nopţi. Pe de alta parte, apusul mi se pare mult mai frumos. Este momentul în care parcă mă încarc cu energie. Apusul înseamna începutul nopţii, o perioadă în care regulile sunt mai uşor de încălcat.

Ce înseamnă pentru voi o dimineaţă perfectă?

Dan Finţescu: Asta-­i o întrebare simplă. Dimineaţa în care ma trezesc, mănânc un mic dejun bun, citesc o vreme în cada, apoi mă mut înapoi în pat şi mai dorm o tură. Nu cred că am mai mult de 3­4 dimineţi perfecte pe an!

OLiX: Poate sună ciudat, dar dimineaţa perfectă o am de 5 ori pe săptămână, atunci când mă trezesc împreună cu iubita mea, la 6 dimineaţa şi când ajung în bucătărie şi am micul dejun pregătit deja de ea 🙂 În rest, da, aş prefera să nu mă trezesc la 6, ci la un 11, dar tot alături de ea 🙂

În câte categorii se împart femeile?

OLiX: Din puncul meu de vedere, femeile se împart în cele care ştiu să facă mâncare şi cele care comandă de la chinezesc :)) Glumesc! Fiecare femeie e deosebită în felul ei, aşa că ar fi prea multe categorii de enumerat şi nu avem destul loc în interviul asta :)!

Dan Finţescu: Păi dacă îmi spuneţi voi exact câte femei sunt pe Pământ, vă voi spune şi eu câte categorii de femei există. Tot ce pot spun acum este că aceste două numere sunt egale.

Ce amintiri vă leagă de Chişinău?

Dan Finţescu: Din Chişinau am doar amintiri frumoase. Încă de la prima mea vizită mi­- au plăcut foarte mult oamenii de aici. Au o caldură aparte a sufletului pe care rar o întâlneşti în alte parţi. Iar asta li se vede în ochi. Apoi mai avem aşa: zeamă, soleancă, bere, vin şi cognac de calitate mai mult decât superioară şi cea mai mare densitate de femei frumoase pe metru pătrat de club ce mi­a fost dat vreodată să întâlnesc.

OLiX: De Chişinău ne leagă multe amintiri frumoase, mai ales de la cele 4 petreceri pe care le­am făcut acolo până acum. Ţin minte că am văzut fete tare frumoase acolo şi, în general, îmi aduc aminte că oamenii se distrează tare bine şi sincer acolo!

P

Distribuie articolul: