Au rămas zile numărate până dăm startul primei Curse pe Tocuri din Moldova. Înscrie-te în concurs, încalță o pereche de tocuri, adună-ți tot curajul și vino duminică, 30 septembrie, la ora 12:00 la Arcul de Triumf. Te așteaptă multe premii și distracție pe cinste. Au rămas zile numărate până dăm startul primei Curse pe Tocuri din Moldova. Înscrie-te în concurs, încalță o pereche de tocuri, adună-ți tot curajul și vino duminică, 30 septembrie, la ora 12:00 la Arcul de Triumf. Te așteaptă multe premii și distracție pe cinste. PentruEa.md dă startul primei Curse pe Tocuri. Vino și câștigă multe premii.

       • Cea mai rapidă participantă va câștiga o pereche de pantofi marca “Irka Shoes”, care vor fi creați special pentru aceasta, valoarea lor fiind de 1449 lei.
       • Participanta ce se va clasa pe locul II va primi în dar un abonament pentru o lună la Kangoo Jump, de la Kangoo Club Moldova.
        Pentru locul III “Lolita” oferă un certificat pentru lenjerie în valoare de 500 lei.
       • Doamnele și domnișoarele care vor participa la Cursa pe Tocuri, dar nu se vor clasa pe primele trei locuri, vor avea partea de o tombolă, unde vor putea câștiga:

– Un certificat în valoare de 200 lei pentru lenjerie de la “Lolita”;
– Două certificate pentru reduceri de 25% pentru procurarea lenjeriei de la “Lolita”;
– Câte un certificat pentru: vizită la cosmetolog, aranjarea părului și machiaj de la “Studio Bright”;
– O ședință foto profesionistă de la fotografa Cristina Evtodii;
– Nouă uleiuri fitness de la “Relaxa Aromatherapy”;

GARANTAT toate participantele vor primi:

1. Certificate pentru 20% reducere la solicitarea unui pachet de servicii (cosmetolog, aranjare sau frizură și machiaj) de la “Studio Bright” ;
2. Reducere de 15% pentru cumpărături de la “Lolita” lenjerie;
3. Bună dispoziție!

Pentru a te înscrie în concurs, expediază un email la [email protected] cu numele, prenumele, pentru a-ți confirma prezența. Sau poți lăsa mai jos un comentariu cu datele personale, folosind account-ul de facebook. Dacă nu te vei hotărâ în ultimul moment să participi, atunci te poți înscrie pe loc, înainte de a se da startul.

Pentru a participa ai nevoie de încălțăminte pe tocuri, înălțimea cărora trebuie să fie de minim 8 cm. Participantele vor trebui să parcurgă până la 75 de metri, în viteză, pe TOCURI!

Evenimentul va avea loc pe 30 Septembrie, în centrul oraşului, pe bd. Ștefan cel Mare. Ne întâlnim la Arcul de Triumf, la ora 12:00.

Nu rata să te înscrii la cel mai tare concurs al anului, te așteaptă multe premii și o zi de neuitat.

Ne vedem pe tocuri, pe 30 Septembrie!

Cu mult drag, Pentru Ea, revista femeilor care “gândesc, citesc și cheltuiesc”, dar și a celor care se simt sigure pe tocuri.

 

Distribuie articolul: