Cine a spus că viața de părinte este exact așa cum vedeți în imaginile de pe Google – liniștită, colorată și fără peripeții? Din fericire, viața reală a unei mămici oferă exemple mult mei vesele și pipărate! Pe lângă faptul că este redactorul unui site web, Lori Leibovich este și mămică! Nu are un singur copil, de aceea și-a dorit să transmită lumii, prin fotografii, adevărata imagine a vieții de părinte!

Oamenilor le place să se uite la lucruri frumoase”, spune Lori Leibovich – editorul RealSimple.com și mămica fericită a unor copii năzbâtioși, potrivit Huffington Post. Femeia s-a săturat de rezultatele foto pe care le oferă motoarele de căutare pentru fotografiile de familie.

În opinia sa, imaginile de pe internet sunt fermecătoare, perfect organizate și filtrate impecabil. Lori s-a gândit să realizeze, pe Instagram, o agendă foto cu o colecție de fotografii sincere și adevărate despre viața de familie în care există copii. 

Pentru că sunt sinceră cu mine însămi, știu că ceea ce am postat aici reflectă o mică bucățică din viața mea stranie și complicată”, spune fericita mămică. Anume din acest motiv a început să-și sumplinească agenda foto virtuală cu o colecție de fotografii care oferă o perspectivă realistă cu privire la viața de familie; fotografii surprinse în fiecare zi, nefiltrate prin Photoshop.

Leibovich declară că în fotografiile sale, pot fi văzute crizele tipice din viața fiecărui copil, dar care nu vor fi văzute niciodată în Social Media! Admirați-le mai jos!

„Uneori, este foarte greu să gătești împreună cu familia!”

„Mâncarea simplă nu e și cea mai gustoasă…”

„Mami, a fost întâmplător!”

„Nu vrea să îmbrace pantalonii, pentru că îi acoperă ciorapii lui frumoși!”

„Copiii și cosmetica – două elemente incompatibile!”

„Cum s-a întâmplat asta?”

„Încearcă să mă îmbraci!”

„O fi fiind mai interesant să stai întins pe haine!”

„Dacă ar putea și mamele să se culce la podea, în supermarket!”

„La ce folosesc jucăriile, dacă există vesela?”

„Dacă doi ciorapi au linii, înseamnă că sunt identici!”

„Prea devreme mi-am lăudat băieții pentru faptul că mănâncă toate sandwich-urile.”

„Nu comentez…”

„Am mers la bucătărie pentru doar 5 minute!”

„Așa a ajuns fiica mea la școală”

Foto: Instagram

Distribuie articolul: