Britanicii sunt cunoscuți pentru pasiunea de a paria pe orice eveniment posibil – de la cursele de cai până la sexul sau numele celebrităților din Regatul Unit. De data această, așteptatul eveniment al nașterii urmașului la tronul britanic i-a făcut pe supușii Reginei Elisabeta a II-a să se gândească la numele posibil al stră-nepotului acesteia. În ce privește numele de fete, cele mai mari șanse printre pariori se pare că le are Alexandra cu o cotă de 7 la 2, urmat de Charlotte, cu 9 la 2 și Victoria, cu o cotă de 7 la 1, transmite BBC. Printre celelalte nume de fețe vehiculate sunt Diana, Anna, Mery sau Elizabeth, nume des întâlnite în cercurile regale.

Dar, pentru că nu se știe nici măcar sexul viitorului bebeluș regal, pariorii trebuie să se gândească serios, în aceeași măsură, și la nume de băieți. George, cu o cotă de 10 la 1, James, cu 12 la 1 și John, cu o cotă de 25 la 1 sunt preferatele pariorilor. Alte nume ale unui eventual băiat moștenitor al coroanei regale britanice ar fi Kevin și Kai, cu o cotă de 250 la 1, aceeași pentru un alt nume de fată – Sharon – sau chiar Waynetta, cu o cotă de 500 la 1.

Cei care se gândesc la un nume cu adevărat exotic pot alege să parieze pe numele “Chardonnay”, care aduce un câștig de 1.000 de lire sterline pentru fiecare liră pariată. Atenția britanicilor este ațintită în această săptămâna către spitalul St. Mary’s, din vestul Londrei, pe măsură ce se apropie data nașterii ducesei de Cambridge. Copilul regal va avea titlul de prinț sau prințesa de Cambridge.

Sursa: Ziare.com