Karl Lagerfeld știe cum să dea un spectacol! Prezentarea Chanel de la Paris Fashion Walk din 2014 a avut loc în supermarket.

Karl Lagerfeld este un adevărat vizionar atunci când vine vorba despre prezentări de modă. Dacă lansarea colecției de haine pentru primăvară-vară a fost una cu totul inedită, în adidași, nici colecția de toamnă-iarnă nu putea fi mai prejos.

glamour.com

Lagerfeld a transformat Grand Palais din Paris într-un supermarket și un loc ideal pentru ca modelele sale să defileze și să prezinte hainele mult așteptate.

www.styleshouts.com

„De ce un supermarket? Este ceva obișnuit ca și persoanele care se îmbracă în haine Chanel să meargă acolo. Este o expunere modernă pentru lucruri scumpe”, a spus Karl Lagerfeld, care este primul designer care a colaborat cu o companie mai accesibilă oamenilor(H&M), acum 10 ani.

www.dailymail.co.uk

Editorii de modă și vedetele au fost invitate să descopere legume, chipsuri, ketchup și câte și mai câte sub blazonul literelor C înnodate. Printre ele, cu felurite coșuri în mână, au defilat fotomodelele, transmite euforia.tv.

www.elleuk.com

 

Distribuie articolul: