Tatăl interpretei ruse Janna Friske a relatat, pentru o revistă rusă, că revenirea Jannei din Los Angeles se pregătește în următoarele luni. Din spusele bărbatului, Jannei îi este foarte dor de casă și că de-abia așteaptă să fie adusă.

Vladimir Friske susține că de Janna este mereu în vizorul mamei, a soțului și a unei îngrijitoare. Potrivit medicilor americani, tratamentul Jannei se află la sfârșit și ar urma o perioadă serioasă de reabilitare.

Tatăl interpretei de 40 de ani susține că Janna se deplasează singură, că a început să vorbească mai pasional și că răspunde mai des la apelurile telefonice ale prietenilor.

”Doctorii îi permit deja mai multe lucruri. În fiecare zi, Janna practică educație fizică medicală și înoată în bazinul de acasă, împreună cu băiatul ei. Datorită acestui fapt, a slăbit. De asemenea, Janna ascultă filme istorice la i-pad și a început din nou să picteze. În cele mai multe picturi, apar peisaje”, mărturisește Vladimir Friske.

Potrivit bărbatului, revenirea Jannei acasă se planifică pentru vara viitoare. Janna va sta într-o casă părintească, din suburbia Moscovei, care a început deja să fie pregătită de sosirea cântăreței.

Amintim că tratamentul Jannei contra glioblastomului se află deja la faza de încheiere. Recent, Jannei i-a fost administrată o nanovaccină specială, elaborată pentru bolnavii de cancer cerebral. Datorită acestui preparat, artista a început să se simtă cu mult mai bine.

Astfel, prognozele medicilor americani sunt îmbucurătoare: Janna se va putea întoarce pe scenă, în timpul apropiat, dacă va trece cu bine perioada de recuperare.

Foto: www.wday.ru,www.topnews.ru, 7days.ru, www.riasv.ru, rascvet.net, www.theplace2.ru.

Distribuie articolul: