În Sfînta Sărbătoare de Paști urmăriți o ediție specială AISHOW! Acasă la Angela și Mihaela Sîrbu părintele Pavel Borșevschi, parohul bisericii ”Sf. Dumitru” din capitală va vorbi despre adevăratele tradiții de Paște și despre erorile ce le comit credincioșii din neștiință.

În anul 1990 părintele Pavel împreună cu ajutorul mai multor ctitori și enoriași a reconstruit biserica ce a fost transformată în perioada sovietică într-o discotecă. În cei 25 de ani de slujire Domnului, părintele a reușit să deschidă o școală duminicală, un ziar de spiritualitate ortodoxă și mai multe ateliere pentru copii, inclusiv pentru cei cu dizabilități. Pe teritoriul parohiei ”Sf. Dumitru” mai activează  3 coruri bisericești și o cantină socială.

Pavel Borsevschi

Doar la AISHOW, duminică, 12 aprilie, începînd cu ora 19:00 veți afla rețeta grecească a mielului de Paști și veți vedea ce construcție grandioasă a pus la cale părintele Pavel Borșevschi.

Pavel Borsevschi

AISHOW vă oferă posibilitatea să aflați poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară și de peste hotare. Politicieni, actori, oameni de succes fac față unor provocări inedite acasă la Angela și Mihaela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Pavel Borsevschi

 

Pavel Borsevschi

Cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică aflați pe www.aishow.md și  facebook.com/TVAishow