Un adevărat anotimp al renașterii pentru Andreea Marin. După un divorț care a făcut-o să-și schimbe din nou ordinea priorităților în viață, Zâna Surprizelor a reușit să parcurcă o schimbare incredibilă de imagine.

Andreea Marin a decis să înceapă anul curent prin a se pune pe sine și sănătatea sa în fruntea priorităților. Vedeta de televiziune și-a dorit să scape de energie negativă și cele câteva kilograme pe care le considera în plus, de aceea a testat un program pe care îl încercase și anterior 0 – detoxifierea.

page

Pentru un regim corect, vedeta a apelat la un grup de specialiști din orașul Brașov. A parcurs un regim bazat pe lichide, supe, ceaiuri naturale și o dietă combinată cu saună, masaj, multă mișcare și un program special de modelare corporală.

După acel program intensiv, care a slăbit-o simțitor pe vedetă, Andreea Marin continuă să fie promotoarea modului activ de viață. Vedeți și voi cât de mult s-a schimbat!

„Încă puțin și voi fi ca în liceu”, spunea Andreea pe 9 martie, când cineva dintre fani i-a sugerat să nu mai slăbească.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: