Astăzi sunt unele dintre cele mai apreciate jurnaliste din țară și își fac meseria cu multă dragoste, dăruire și profesionalism. Totuși, toate au un început. Acum câțiva ani, vedetele TV, cunoscute pentru emisiunile pe care le prezintă sau le-au prezentat, arătau cu totul altfel. Unele fără botox, altlele cu o nuanță schimbată a părului sau cu câteva kilograme în plus. Vedeți mai jos dovada în imagini.

Lilia Ojovan

Fosta prezentatoare Jurnal TV, astăzi, mămică a două fetițe adorabile, femeie de afaceri și un adevărat exemplu pentru toate femeile. Chiar dacă schimbările sunt vizibile, zâmbetul și privirea inocentă au rămas la fel.

ojovan

Maria Marian

Fosta prezentatoare a emisiunii „Acasă devreme” de la Jurnal TV, adeptă a modului sănătos de viață și mamă a unui băiețel pe nume Cristian. În timp, jurnalista a apelat la un nou look, schimbându-și lungimea și nuanța părului.

marian

Aura Revenco

Mămică a doi băieței voinici, Dragoș și Horațiu, fostă prezentatoare a emisiunii „Deșteptarea de weekend” de la Jurnal TV și soție iubitoare. Pe parcursul anilor, Aura Revenco a încercat mai multe hairstyle-uri, păstrând, însă nuanța naturală a părului și rămânând mereu o fire pozitivă și energică.

aura

Felicia Sîrbu

Prezentatoare și, de câteva luni, mamă a unei fetițe pe care o adoră și nu o scapă din priviri. Diferențele între imaginile actuale și cele de acum câțiva ani sunt evidente. Totuși, jurnalista reușește să își păstreze frumusețea și trăsăturile deosebite cu care a fost înzestrată.

sirbu

Daniela Burlac

Fostă prezentatoare a emisiunii „Veranda” de la Jurnal TV, o iubitoare a sportului și o blondă înrăită, care, de curând, a revenit la culoarea naturală a părului. Daniela încă nu este căsătorită. Iată de ce, profită din plin de libertatea pe care o are.

burlac

Cristina Moldovanu

Fostă prezentatoare și, de câteva luni, mămică a unui băiețel. Cristina Moldovanu pare de nerecunoscut. Dacă acum câțiva ani, jurnalista avea părul brunet, astăzi, aceasta este blondă și cu forme de invidiat. Mai pe scurt, o altă femeie.

moldovanu

Sorina Obreja

O adevărată profesionistă în domeniu, soție, și mamă a unei fetițe pe nume Emilia, cea care i-a moștenit cele mai frumoase trăsături. Schimbarea majoră din viața prezentatoarei, însă a survenit acum un an, atunci când a apelat la o tunsoare de tip bob.

obreja

Natalia Morari

Necăsătorită, cu mulți prieteni și… dușmani. Prezentatoarea unui emisiuni politice de la un post privat de televiune știe să spună lucrurilor pe nume și nu se teme de adevăr. Natalia Morari radiază în orice poză și nu uită să opteze pentru naturalețe și simplitate.

morari

Anișoara Loghin

Jurnalistă și fostă soție a primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă – Anișoara Loghin este la fel de împlinită ca acum câțiva ani. Cel puțin, în fotografii. Cât despre înfățișare, aceasta a apelat la unele schimbări de look, care nu au făcut decât să o avantajeze.

loghin

Speranța State

Speranța își adoră meseria și o face cu mult talent. De ceva timp, este prezentatoare de știri, fapt care a condus-o la anumite modificări, atât de look, cât și la capitolul vestimentar.

state

Foto: Facebook.com