Formația Paralela 47 a prezentat aseară într-un club din Chișinău al treilea videoclip din cariera trupei. Video-ul a fost realizat pentru piesa prezentă și în Selecția finală Eurovision Song Contest 2014. Este, probabil, primul videoclip din Republica Moldova filmat integral pe telefon mobil.

Producătorul clipului, Serge Zănoagă, a fost cel care a venit cu ideea de a folosi lucruri obişnuite, convenţionale, de a filma cu ajutorul unui telefon mobil, pentru a pune în valoare fragmentele simple ale oricărei relaţii. Clipul a fost filmat în patru locații, iar de regie s-a ocupat Evgheni Dudceak. ”E dinamic, colorat, pozitiv şi cuprinde multe planuri, multe secvenţe, multe scene”, declară băieții din Paralela 47.

Fragmente

O istorie de dragoste adevărată?

Cornelia Corlatean, fata care apare în clip, este și iubita lui Alecu Mătrăgumă, vocea formației. ”S-a descurcat de minune şi a colorat cum a ştiut mai bine toate fragmentele piesei”, se spune în comunicatul oficial de lansare a clipului. Contactat de revista noastră, Alecu ne-a declarat că la filmări a fost absolut natural: “A fost sincer și natural, mai ales că nu exista tracul din fața camerelor mai mari, deci, absolut natural. Sunt scene obișnuite din viața oricărui cuplu…”. Dacă istoria prezentată în clip este una reală, i-a cerut Alecu mâna iubitei sale sau ba, rămâne încă o enigmă: “Rămâne să decidă fiecare spectator care vede clipul, sunt doar două răspunsuri…”, ne-a spus Alecu zâmbind.

Videoclipul piesei “Fragmente” a fost filmat, așa cum se înțelege, de o singură persoană, operatorul Gabi Scoarţă, cu ajutorul unui telefon mobil performant. Îndemnul băieților din Paralela 47 este unul simplu: ”Nu uitaţi – trăiţi-vă clipa şi păstraţi fragmentele”.

Distribuie articolul: