Christian Louboutin lansează colecția de pantofi intitulată „Nude”, încălțăminte de lux concepută în nuanțe identice pielii, cu un efect incredibil de alungire a picioarelor. Pantofii sunt în cinci nuanţe, tipice pielii umane şi vin în ajutorul femeilor cu picioare scurte şi bani mulţi. Christian Louboutin prezintă o colecție capsulă de pantofi care promit să ofere femeilor efectul de alungire a picioarelor, datorită faptului că sunt concepuți într-o nuanța identică cu cea a pielii.

Modelul clasic de pantofi Louboutin a fost regândit în cinci nuanțe diferite (deschise și închise), astfel încât să fie cât mai aproape de culoarea pielii oricărei femei. „Dispar ca prin magie și se transformă într-o continuare a piciorului, alungindu-l într-un mod plăcut ochiului. Pantofii au rolul de a face femeia să pară mai înaltă, nicidecum nu trebuie să distragă atenția de la picioarele și ținuta acesteia”, explică Christian Louboutin.

Vânduți exclusiv în magazinele Louboutin, pantofii din colecția „Nude” poartă denumirile de Pigalle, Fifi, Simple Pump, Flo și Vendome. Pentru a descoperi nuanța de pantofi potrivită pielii tale, designer-ul a creat aplicația Louboutin Shades App. Cu doar o fotografie pe care o faci picioarelor tale, ți se oferă imediat sugestia de pantofi pe care trebuie să îi porți.

Tu ţi-ai ales deja perechea potrivită?

Distribuie articolul: