Unul din importantele detalii în ținuta oricărei mirese sunt pantofii acesteia. Albi, ivory sau de o culoare contrastantă cu imacularea predominantă, aceștia trebuiesc aleși cu multă atenție. Economie pe încălțămintea din Ziua cea Mare nu merită făcută, dacă nu vrei să stai toată nunta pe scaun plângândute de durere de picioare. Cum trebuie să fie pantofii de mireasă?
Regula de aur este : pantofii de mireasă trebuie să fie COMOZI și STILAȚI. Aceste două componente se completează și e obligatoriu să fie prezente amble. Dacă îți cumperi o pereche de pantofi frumoși, dar în care nu te simți comod, o să ratezi toată distracția de la propria nuntă. Dacă îți cumperi pantofi comozi, dar modelul cărora nu-ți place, o să încerci toată nunta să-i ascunzi și nici în acest caz nu te vei simți liberă în mișcări.  

Cum alegem pantofii de mireasă?
Dacă ai văzut un model care-ți place, măsoară-i. Nu te lăsa „dusă de val”, încearcă să mergi în ei prin magazin câteva minute, ca să vezi cât de comozi sunt. Dacă nu poți purta tocuri foarte înalte, nu te supraprecia, mai bine optează pentru o pereche de încălțăminte cu platformă sau chiar pentru balerini, mai ales dacă mirele tău e de aceeași statură cu tine. Dacă ai un picior de mărime mică sau din contra de mărime mare sau de o construcție specifică, optează mai bine pentru o pereche de pantofi executați la comandă, aceștia vor fi confecționați exact pentru piciorul tău.

Ce facem ca să nu ne strângă pantofii de mireasă în ziua nunții?
E recomandat să-i porți puțin prin casă, dar asta totuși nu salvează prea mult situația. O opțiune ar fi să-i încalți la plimbare sau prin curtea casei, de vreo două ori, atunci cu siguranță, în ziua nunții vor fi numai buni pe tine. Nu vei fi nevoită să-ți iai cu tine încălțăminte de schimb dacă ai ales o pereche comodă, pe care ai purtat-o de vreo două ori.

Îți prezentăm mai jos câteva opțiune de încălțăminte pentru Ziua cea Mare.

PANTOFI ALBI CLASICI

 

 PANTOFI CU BRODERIE

 

 
 BALERINI

 

PANTOFI PENTRU MIRESE GLAMOUR

 

 PANTOFI COLORAȚI

   

Distribuie articolul: