O companie americană a realizat șase modele de papucei cu toc pentru bebeluși. Chiar dacă părinții nu au rămas încântați de această „modă”, creatorii au declarat că deja au vândut aproape o mie de pantofi, marca Pee Wee Pumps.

O companie de vânzări de încălțăminte pentru copii a lansat un nou trend – pantofi cu tocuri înalte pentru copii. Părinții nu s-au lăsat convinși că aceștia sunt potriviți pentru bebelușii lor, chiar dacă „tocurile” sunt moi.

1

Părinții sunt, de asemenea, nedumeriți de fatul că, bebelușii au fost așezați în poziții bizare și au fost îmbrăcați  în lenjerie de mătase. Compania din spatele acestor papucei – „Pee Wee Pumps”, sunt din SUA și își vând „creațiile” atât în America, cât și Marea Britanie pentru 30 de dolari per pereche.

2

Există șase modele disponibile, acestea au fost reclamate în trei variante Wild Child, Sassy și Diva. Pe site-ul acestei companii, puteți găsi motto-ul: „Pee Wee Pumps vor fi prima declarație de modă a fiicei tale.” Dar, din păcate pentru producători, părinții nu au rămas impresionați și au comentat: „Tocurile înalte sunt proiectate pentru un singur scop, de a contura sexualitatea femeilor și nicidecum a copiilor”.

3

Brandul, care a lansat acești papucei, în luna octombrie a anului trecut, susțin că au vândut până la 1.000 de perechi de pantofi cu toc în Marea Britanie și în SUA.

4
Michele Holbrook, fondatoare companiei, a declarat: „Acești papucei nu sunt predestinați să sexualizeze bebelușii. Sunt doar un accesoriu de modă pentru o mamă care vrea să-și încalțe copii într-un fel mai deosebit.”

6

Aceeași Michele a mai declarat: „Nu au fost concepuți să ofenseze, ba din contra… să evidențieze frumosul.”

resized

Sursa/foto: mirror.co.uk

Distribuie articolul: