Toate iubitoarele de modă știu deja că pantalonii evazați sunt din nou în trend. Spre deosebire de pantalonii skinny, cei evazați sunt mai greu de ales și de asortat.

Există câteva reguli pe care trebuie să le urmezi dacă îți dorești să creezi un look reușit.

Cu cât sunteți mai înaltă, cu atât mai largi pot fi pantalonii în partea de jos. Spre exemplu, femeile minione sau mai mici de statură nu vor fi avantaje nicicum de pantalonii mult prea evazați în partea de jos, ci mai degrabă de cei care derivă din drepți spre evazați.

Pantalonii evazați au tendința de a scurta piciorul, astfel încât vor arăta de minune atunci când sunt mai lungi. Mai bine spus, lungimea pantalonilor evazați trebuie să fie aleasă în așa fel încât aceștia aproape să atingă podeaua (atenție la aproape, deoarece dacă sunt prea lungi se vor rupe, murdări etc).

Cu talie înaltă sau joasă? Ambele tipuri de pantaloni sunt la fel de frumoase. Totuși, dacă picioarele dumneavoastră nu sunt foarte lungi, un truc bun pentru a arăta mai înaltă și pentru a le prelungi este să optați pentru pantalonii evazați cu talie înaltă.

Hai să vedem cum poartă pantalonii evazați fashionistele de la noi:

Marinela Bezer

Cristina Gheiceanu

Lilu

Cristina Surdu

Sursa foto: Instagram.com

Distribuie articolul: