Colanții, pantalonii de yoga sau leggins nu sunt niște pantaloni obișnuiți. Deși sunt tot mai mult în vogă, tot mai prezenți pe podiumuri și tot mai colorați, aceșt tip de pantaloni trebuie îmbărcat cu gust și cu cap. Iată câteva exemple comparative despre cum și când este și nu e bine să îmbrăcăm colanții.

Sunt tipul de pantaloni care trebuie să se plieze perfect pe picior și fese, fără cute și, mai ales, fără a copia linia lenjeriei. Ei bine, de cele mai multe ori, cam așa se întâmplă, asta deaorece nimeni nu mai ține cont de kg, forme și menirea pantalonilor de yoga.

leggins

Pantaloni de yoga

Pantalonii de yoga ar trebui să fie exact pe mărimea ta, nici mai mici, să facă cute și să-ți scoată în evidență formele imperfecte, nici prea mari ca să atârne. Chiar dacă ești mai plinuță, poți încerca să porți frumos leggins, ca ei să te pună în valoare.

leggins

Atenție la transpatență și la lenjeria pe care o porți! Leggins sau pantalonii de yoga pun în evidență lenjeria, iar dacă țesătura nu a fost aleasă corect, riști să-și scoți la vedere tot ce ai ascuns pe desubt. 

leggins

yoga pants

Există soluții pentru ca pantalonii de yoga să stea bine pe tine, deși nu ai cele mai perfecte forme și nici kg nu sunt tomai de topmodel. Asortează leggins cu bluze care să acopere ușor fesele, poartă lenjerie care să modeleze corpul, însă nu exagera cu ea și ține cont de întregul ansamblu vestimentar când îmbraci colanți.

Colanți

Foto: bangsandabun.com, funcage.com, blogspot.com

Distribuie articolul: