Un filmuleț plin de emoții, lacrimi și cuvinte ce ating fiecare părticică din inima unei... Mame. Este realizarea băieților de la Comedy Zebra Show, cei care astăzi, 8 martie au lansat un videoclip de toată frumusețea în care rolul principal nu îl are nimeni altcineva decât Mama - femeia căreia îi datorăm tot binele din lume!

Filmulețul prezintă etapele vieții, atât de firești și uitate pe alocuri, acele sentimente și clipe, care, uneori, rămân în urmbră, acele zile de care ne amintim doar din fotografii. Ziua Internațională a Femeilor a reprezentat un motiv în plus pentru băieții de la Comedy Zebra Show de a le mulțumi încă o dată celor care ne-au dat viață și care ne iubesc necondiționat – Mamele.

„M-am gândit de multe ori cum să încep această discuție. Am avut în fața mea multe săli pline, arhipline, dar niciodată nu am avut așa emoții cum le trăiesc acum, când am un singur spectator. Știi, ne cunoaștem de apriximativ 30 de ani, ba chiar ceva mai mult. Anume vocea ta a fost prima care am auzit-o și nicio poveste nu a mai sunat la fel niciodată. Tot ceea ce sunt eu azi, îți datorez doar ție. Tu m-ai îndemnat întotdeauna să cred în visele mele și niciodată să nu cedez. Ai știut cu desăvârșire să susții talentul din mine. Ba mai mult, aveam și propria galerie la care nu ai renunțat nici de-a lungul anilor. Încă din copilărie știam că te pricepi la toate, poate mai puțin la design vestimentar.”

„De la tine am aflat că putem fi mai buni toți, doar că trebuie să începem de la noi. Tot tu m-ai învățat că la baza oricărei relații interumane trebuie să stea sinceritatea. Din toate profesoarele mele, tu ai fost cea mai bună, mai ales la geometrie. Datorită ție știu la perfecție un unghi de 90 de grade. Îți aduci aminte? Talentele mele nu s-au limitat doar la picturi excepționale pe perete. Cântam fenomenal la vioară sau, cel puțin, așa m-ai făcut să cred. Nu știu cum îți reușea asta, dar grija ta, o simțeam chiar și de la distanțe mari. Am avut și certuri și îmi pare rău, dar, chiar și atunci când te supăram, simțeam că, continui într-un mod mistic să ai grijă de mine. Sunt conștient de faptul că uneori jucam cu sentimentele tale, dar nu o făceam cu rău. Îmi doream doar să te mândrești cu mine. Și vreau să știi: niciun medicament din lume nu-mi poate alina durerea așa cum o faci tu.”

capture-20170308-133003

capture-20170308-133032

„Dar acum lucrurile stau un pic altfel. Acum nu sunt lângă tine. M-am deghizat în matur și argumentez că nu dispun de timp și îmi pare rău că petrecem atât de puțin timp împreună. Mi-e dor de copilul din mine care învie numai momentul când îmi ești alături, dar vreau să te asigur că, filmul tău alb-negru va deveni în culori în momentul în care te aștepți cel mai puțin. Vreau să spun că te iubesc enorm, mamă”, este mesajul filmulețului.

La realizarea producției au participat mai mulți actori, dar și simple persoane, care știu să trăiască din plin cele mai sincere sentimente. Urmăriți mai jos filmulețul intitulat „De vorbă cu mama…”.

Foto: captură video