Despre faptul că Pamela Anderson, în vârstă de 50 de ani, are o relație amoroasă cu jucătorul de fotbal Adil Rami (32 de ani), a devenit cunoscut în urmă cu jumătate de an. În ciuda diferenței de vârstă, distanței sau barierelor lingvistice (modelul este din Los Angeles, iar fotbalistul trăiește și joacă în Marseille), această relație a trecut testul de andurață: starul din serialul „Baywatch”  s-a mutat cu iubitul ei, iar acum perechea este inseparabilă.

Pentru ziarul Daily Mail, actrița a vorbit despre mutare și despre cât de mult s-a schimbat viața sa. Acum Pamela participă des la meciurile de fotbal la care ia parte și iubitul ei, singură pregătește cina și merge după alimente în piața locală.

Citește și: Starleta Pamela Anderson, într-un pictorial incendiar, la aproape 50 ani

Anderson a spus că diferența de vârstă de 18 ani nu se face deloc resimțită nici de ea, nici de prietenul ei.

„El îmi spune „extraterestru” și că ar trebui să am 30 de ani, nu 50 de ani. Mă roagă să-i arăt permisul de conducere”, a afirmat Pamela.

Întâlnirea cu Adil a fost o adevărată mântuire pentru Pamela. După cum a spus chiar modelul, ea se temea mereu de apariția menopauzei, pentru că mama ei a fost foarte dificilă la vremea aceea pentru a face față acestei situații. În cazul în care modelul a simțit primele semne ale menopauzei (ea a fost prea emoțională și, uneori, iritabilă), vedeta Playboy a decis o schimbare radicală în viața sa, și a plecat în Franța.

„Nu știam dacă să mă întorc acasă. Am vrut doar să încep o nouă viață”, recunoaște vedeta.

Cu toate acestea, înainte de a-l cunoaște pe fotbalist, Anderson a avut o prietenie cu fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, descriindul ca fiind foarte „romantic și îndrăzneț“. Tot lui i-a trimis și o scrisoare de dragoste. Însă relația nu a durat mult și, nu după mult timp, Pamela l-a întâlnit pe Adil.

Acum, vedeta este fericită. Ea a reușit să deschidă un restaurant vegetarian în Saint-Tropez și pledează în mod activ pentru drepturile animalelor.

Pamela Anderson a recunoscut că fotbalistul de 32 de ani i-a schimbat foarte mult viața, iar acum trăiește în armonie cu ea însăși, învață franceză și chiar dorește să se manifeste în cinematografia franceză:

„Vreau să lucrez la un film francez, să fie filmat de un regizor bun. Vreau să vorbesc în franceză. Cea mai bună rețetă de a te simți tânără este de a face ceva nou!”, a conchis starleta.

Citește și: Pamela Anderson a revenit pe coperta PlayBoy! Cât de mult s-a schimbat de la primul pictorial sexy (Foto)

Foto: Fourfourtwo.com