V-ați gândit vreodată că, în loc de clasicul voal, să purtați o pălărie? Este un accesoriu modern, stilat și care va atrage privirile tuturor celor prezenți la marele eveniment din viața voastră. Cu pene, cu voal, mari sau mici, pe-o parte sau acoperind fruntea, pălăriile pot scoate în evidență atuurile unei mirese și ascunde micile imperfecțiuni ale feței. Pălăriile cele mai îndrăgite de mirese sunt cele de inspirație vintage, completate cu voaletă. Nota de mister pe care o inspiră acestea vor transforma ținuta într-una de epocă. Acest gen de pălării este recomandat pentru miresele cu fruntea prea lată sau prea bombată, pentru a estompa acest defect.

Pentru cele mai inventive și curajoase, recomandăm pălării împodobite cu pene, pălării mari garnisite cu tul, pălării de cowboy sau melonul alb. Acestea vă vor da un aer burghez și vă vor conferi o alură foarte modernă și nonconformistă. Pălăriile cu pene și tul sunt recomandate mireselor cu fața mică, dar și celora care poartă părul lung.

 

Un mini-joben poate fi, de asemenea, o alegere inspirată. Pentru miresele cu forma feței pătrată sunt recomandate pălăriile asimetrice, în timp ce pentru forma alungită a feţei s-ar potrivi cele rotunde (mari), eventual realizate dintr-un material moale. Pălăriile nu trebuie neapărat să fie albe – pot fi accentul de culoare care completează cu succes ținuta.

 

O pălărie potrivită, împreună cu o coafură studiată și un machiaj glamour, vă garantează o apariție inedită. În afară de compatibilitatea cu aspectul fizic, alegerea pălăriei potrivite pentru ziua cea mare trebuie făcută şi în funcţie de personalitate. Făcând o alegere prea extravagantă sau mult prea simplistă, doar de dragul de a fi în pas cu moda, riscaţi să vă simţiţi stânjenită, iar acest lucru va fi vizibil.

Foto: idealmariaj.ro, revistamireasa.ro

Distribuie articolul: