De 1 aprilie, vedetele chiar s-au pus pe glume! Cel mai mult ne-a impresionat gestul Elenei Gheorghe. Cântăreața a distribuit pe internet o fotografie care n-o mai ilustrează cu podoabă capilară de culoare roșcată, ci blondă! După ce veți vedea fotografia de mai jos, veți înțelege că gluma i-a reușit de minune!

Sper să vă placă noul meu look”, a glumit Elena Gheorghe, în descrierea fotografiei distribuite astăzi pe internet. Din imagine, se vede clar că Elena Gheorghe și-a pus o perucă blondă, cu părul prins în coc. Fanii vedetei i-au deconspirat imediat păcăleala, scriindu-i zeci de comentarii pline de umor, în care dădeau de înțeles că au remarcat păcăleala de 1 aprilie.

foto: Facebook

foto: Facebook

Adevărul este că Elena Gheorghe nu renunță de ani buni la culaorea roșcată a părului, chiar dacă lungimea i-ar permite să creeze adevărate senzații. Publicațiile de peste Prut o numesc drept „vedeta cu cel mai frumos păr roșcar din showbiz”, mai ales după ce și-a dezvăluit secretul măștilor pe care le folosește.

Elena a recunoscut, pentru un site românesc, că își face măști pentru păr din următoarele ingrediente:  două gălbenușuri, jumătate de cub de drojdie, ulei de ricin, vitamina A uleioasă, vitamina E uleioasă, ulei de masline, fiole de B1, B6, D12 – câte 2 fiole din fiecare și jumătate de lămâie.

foto: Facebook

foto: Facebook

De faptul că Elena Gheorghe nu este roșcată nativă, ne-am convins și la prezentarea videoclipului piesei „Mama”, de la începutul lunii martie.

foto: captură YouTube

Acum câțiva ani, vedeta afișa cu adevărat o altă culoare a părului. A ales culoarea roșcată, însă, odată cu noua carieră solo.

 

foto: news-directory-actor.blogspot.com

foto: news-directory-actor.blogspot.com

Distribuie articolul: