OVIDIU BUTA îți împărtășește cele mai interesante și importante trucuri ale specialiștilor din industria modei, incredibil de surprinzătoare și ușor de aplicat la primul curs de „speedchange” de stil personal din Republica Moldova. Ce crede acesta despre ținutele de seară și unde va avea loc eveniemntul, aflați mai jos.

Rugat să dea un sfat pentru o ținută de seară doamnelor și domnișoarelor, Ovidiu Buta a remarcat într-un interviu:

buta 2Primul lucru, aș recomanda doar ceea ce avantajează pe fiecare, o ținută în care fiecare să se simtă cât mai bine. Dacă ai curaj, încearcă o ținută extravagantă, dar ai grijă să fie asumată. Dacă nu, rămâi în limitele propriului stil. Oricum însă, depășește stadiul ținutelor “de nașă”.

La prima lecție de Stilart va exista un contact între Ovidiu Buta și cei prezenți care nu doar va vorbi doar ci și va interacționa cu publicul. Astfel, vă așteptăm cu un centimetru.

Evenimentul va avea loc pe 12 septembrie cu începere de la orele 18:30 în sala de evenimente al hotelului Bristol (strada Pușkin 32)

Preț bilet: 250 lei
Preț bilet în ziua evenimentului: 300 lei

Telefon: 069958289 și 079066690

*Biletele pot fi cumpărate la partenerului nostru – Antos Cosmetică Natuală, care se află pe strada M.Eminescu 66 în fiecare zi între orele 9.00 -18.30 (fără pauză).

P

Distribuie articolul: