Marcel Hârbu este medic de profesie. A lucrat la Serviciul Situații Excepționale timp de 13 ani, iar acum un an a devenit civil și a început să activeze la nivel profesionist în calitate de clarvăzător și vindecător. Zice că și-a văzut pentru prima dată viețile anterioare în anul 2014 și că a ajuns la această performanță prin rugăciuni și practici spirituale. În una din viețile lui trecute, de acum 7500 de ani, a fost încarnat în Amadar - un preot din munții Bucegi (România), o regiune cu o energetică puternică. Puterea de a vedea trecutul și viitorul, de a citi un om ca pe o carte deschisă, nu este una supraomenească, susține medicul. Invitat în studioul revistei online Ea.md, el a încercat să ne convingă că oricine dintre noi poate deveni clarvăzător.

Ca să poți căpăta puteri de clarvăzător, trebuie să te rogi pentru binele suprem al creației. 

„Acestea nu sunt nici pe departe capacități supraomenești. Sunt mai multe tipuri de clarvăzători și diferite practici care te ajută să câștigi aceste abilități. Atunci când mi-am început activitatea, am fost îndrumat de ghizii mei spirituali, adică de îngerii mei păzitori (pe care îi are fiecare dintre noi).  Noi trebuie să ne rugăm pentru toți, pentru binele tuturor -un principiu al Divinității. Dumnezeu, Cel care ne hrănește cu energie și are grijă de planeta noastră, ne dă toate astea din inimă și se așteaptă să îi oferim același lucru înapoi. Trebuie să recurgi la meditație și rugăciuni pentru binele suprem al Creației.”

Următorul pas în calea ta spre calitatea de clarvăzător ar trebui să fie alimentația corectă. Marcel Hârbu insistă ca toți oamenii care își doresc vindecare să renunțe la carne, pește, oțet, lămâie, ulei prăjit, cafea, alcool și alte substanțe cu efect de drog. Vorba ceea, într-un corp sănătos – o minte sănătoasă. 

„De ce insist să nu se consume carne? Sunt descrise multe cazuri când vitele care erau mânate spre abator plângeau. Animalul este cuprins de frică și stres – produse toxice pentru organism, care nasc frică și groază (energii puternice, distrugătoare). Atunci când un animal este sacrificat, câmpul electromagnetic din jurul fiecărei celule e îmbibat de această frică, foarte toxică. Despre ce vindecare să vorbim dacă nu schimbi dieta?Vrei să scapi de frică și ură, atunci nu poți băga în tine frică și ură.”

Pe lângă asta, mai explică vindecătorul, carnea favorizează cancerul prin faptul că elimină toxine puternice în organism, în procesul de digestie, fermentație și chiar putrefacție. De ce nu ar fi bună însă lămâia?

„ Lămâia irită tare mucoasa bucală. Tot ce irită mucoasa bucală, irită și celulele. La fel e cu oțetul sau cafeaua. De ce să ne dezicem de cafea? Știați că joacă în natură rolul de insecticid natural? Se cațără o gâză pe arborele de cafea, papă o bucățică de frunzuliță și simte că amețește. Pentru că irită, excită ganglionii sistemului nervos central. Dacă nu se oprește și consumă frunzulița, cade jos. Care e efectul la om? Aceeași excitare. Aceste substanțe au un efect negativ asupra neuronilor. Despre ce purificare să vorbim, armonizare? Este un narcotic slab.Toate substanțele care provoacă dependență – zahărul, lămâia, cofeina, alcoolul, drogurile au un efect nefast asupra celulelor. Nici uleiul prăjit nu e bun. Și produsele lactate trebuie excluse”.

Cu un asemenea mod de viață, susține clarvăzătorul, mai ales cu multă meditație și rugăciuni, omul se purifică și începe să vadă ceea ce alții, în mod normal, nu văd. Dacă nu vă este frică de ceea ce puteți afla, încercați să implementați recomandările invitatului nostru. Interviul integral cu Marcel Hârbu poate fi văzut aici: