Pe 12 și 13 decembrie Ștefan Bănică Jr. a programat deja concertele sale tradiționale de Crăciun, la Sala Palatului din București. Din surse oficiale, am aflat că artistul pregătește o colaborare inedită dintre bandul său și Orchestra Națională de Muzică Populară „Lăutarii” de la Chișinău. 

„Pregătim acum ceva inedit la București, e vorba despre o compilație cu orchestră în concertele tradiționale ale lui Ștefan Bănică Jr., de Crăciun, la Sala Palatului. El ne-a propus să avem o colaborare, ne onorează foarte mult alegerea lui”, ne-a povestit în cadrul unui interviu acordat revistei nostre Corneliu Botgros, dirijorul Ochestrei.

Banica si Botgros

Despre alte proiecte pentru viitorul apropiat, Corneliu ne-a declarat: „Mai avem un concert frumos cu Steliana Sima, o solistă de muzică populară din România, cu care colaborăm. Ea face niște ani de carieră, un concert la Sala Palatului, unde suntem implicați, probabil tot în decembrie”.

Cornel si Nicolae

„După Revelion, poate după Paști chiar, ducem tratative să fim la Londra și Madrid. Tot mai mult ne invită diasporele, pentru că au deja și finanțări mai mari și solicitări mai multe avem. Asta doar ne bucură”, a mai declarat Corneliu Botgros în cadrul interviului.

Interviul complet cu vioristul Corneliu Botgros îl puteți vedea AICI.

Foto: Tvrinfo.ro, Emigrantul.it