În luna iulie Centrul nostru oferă tuturor doamnelor și domnișoarelor o modalitate accesibilă, comodă, profesionistă, flexibilă și rapidă de a învăţa cea mai vorbită limbă străină din lume, Engleza. Înscrie-te la un curs de limbă engleză în cadrul Centrului de Limbi Europene ORATORICA în perioada 1 iulie – 10 iulie și primește o reducere de 250 lei! Vino la noi pentru că:
Te învăţăm rapid şi calitativ Engleza. Cursurile colective de limba engleză sunt organizate în module de 7 săptămâni în zilele de Luni, Miercuri, Vineri sau Marți, Joi, Sâmbătă. Predarea presupune trei şedinţe săptămânale a câte 2 ore academice fiecare.
Avem program flexibil pentru cei care îşi doresc să studieze engleza însă au prea puțin timp liber. În centrul nostru îţi oferim ocazia de studia limba engleza atât în timpul săptămânii cât și în cadrul lecțiilor de Engleză în Weekend.

Prețuri accesibile pentru fiecare. Pentru un curs de engleză va trebui să achiţi doar 1350 MDL, iar pentru şedinţe individuale de studiu vei achita 80 de lei / şedinţa. Îţi oferim Certificat de Absolvire. După absolvirea cursurilor în cadrul centrului nostru vei primi un certificat care va atesta cunoştiinţele tale de Engleză. 

ÎN CADRUL CURSURILOR DE LIMBA ENGLEZĂ SUNT INVITAȚI PROFESORI DIN MAREA BRITANIE ȘI SUA.
Garantăm eficienţa orelor de engleză. Suntem unicul centru lingvistic din Chişinău care returneză integral suma achitată pentru curs în cazul în care studentul nostru nu a obţinut rezultatele aşteptate.

Centru nostru îţi oferă o posibilitatea unică de a studia engleza împreuna cu toată Familia sau Prietenii! Astfel, Părinţii care învaţă Engleza vor şti sigur că şi adolescenții lor vor înregistra rezultate notabile.Dacă copilul tău a împlinit deja vârsta de 12 ani, atunci profesorii noştri îl aşteaptă în sălile de curs.

Află AICI cum poți învăţa Engleza și Beneficia de o REDUCERE de 100% înscriindu-te cu Prietenii sau Familia! Înregistrează-te acum la un curs de limbă engleză! Detalii afli apelând la numărul: (+373) 60 73 55 33

Ne vedem la ore!
Str. Decebal 139, (în incinta Institutului de Instruire Continuă), et 3, of. 317.
Mai multe detalii pe www.oratorica.md

(P)