Sunteți curioși să aflați cu ce surprize vă așteaptă Mai Retro? Pregătim cel mai tare eveniment dedicat întregii familii. Mai Retro e mai distractiv și mai jucăuș. Cu siguranță toți se vor simți minunat la Mai Retro, atât copii, cât și adulții cu spirit ludic.

Complexul Etno – Cultural Vatra va pune la dispoziția celor mici Căsuța din Povești, un cadru autentic desprins din poveștile lui Creangă, autorul care a fermecat copilării, unde copiii vor cunoaște, spre marea lor bucurie, personajele din povestea „Capra cu trei iezi” și alte povești Humuleștene, ghidați chiar de năzbâtiosul Nică din „Amintiri din copilărie”.

Festivalul se va desfășura într-o atmosferă plină de surprize și provocări pentru cei mici și cei mari. Pe lângă “Căsuța cu Povești”, cei mai activi vizitatori ai “Orășelului Copilăriei” se vor bucura de: tobogane, scrâncioburi și trambuline gonflabile.Pentru cei mai curajoși avem și distracții mai îndrăznețe cum ar fi tiroliana pentru copii și tirul medieval de tragere cu arcul.Programul artistic muzical și dansant ca de fiece data va întrece așteptările celor mici, astfel copii și tineri talentați vor evolua pe scena mare iar noi îi vom susține prin dansuri și aplauze.Ne așteaptă patru zile de aventură, soare, zâmbete, copii fericiți și părinți odihniți!Mai multe detalii despre eveniment.

Bilete online pe afisha.md.

Distribuie articolul: