Clienţii Orange beneficiază de Internet la super viteză pe telefonul mobil chiar şi atunci când sunt în străinătate. În premieră, operatorul numărul unu din ţara noastră a lansat serviciul 4G în Roaming. Disponibil acum în România, Spania şi Franţa, serviciul le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se conecta la reţelele 4G din aceste state, fără costuri suplimentare faţă de tarifele curente. Pentru a se bucura de Internet la viteza 4G, clienţii vor alege operatorul Orange din ţările enumerate, unde au posibilitatea să navigheze pe Internet, să expedieze e-mailuri sau mesaje multimedia la o viteză înaltă de până la 150 MB/s.

Pentru a naviga la cele mai bune tarife, cei care călătoresc în străinătate sunt îndemnaţi să aleagă operatorii recomandaţi şi pot naviga online cu doar 7,5 lei per MB. Mai multe detalii aflaţi AICI (secţiunea tarife).

Orange Moldova este un lider incontestabil la capitolul inovaţii, în portofoliul căreia se află două premiere mondiale HD Voice şi HD Voice International. Compania deţine cea mai extinsă reţea 4G din ţara noastră, de avantajele căreia se bucură acum, utilizatorii din 16 cele mai importante localităţi ale Moldovei. Politicile progresiste şi produsele inovative i-a determinat pe cca 2,6 mln de clienţi să aleagă serviciile Orange.

P

Distribuie articolul: