Orange Moldova celebrează 10 ani de reuşite alături de clienţii săi. Timp de 10 ani, compania a crescut cea mai mare familie din Moldova şi a dezvoltat cea mai avansată reţea 4G, în care utilizatorii au încredere. A creat o echipă numeroasă cu peste 1200 de angajaţi. A sponsorizat şi a investit milioane de lei pentru fapte bune. În continuare, Orange este pregătit să ofere experienţe unice clienţilor săi. Pentru că totul abia începe.

De 10 ani, clienţii aleg să comunice în reţeaua Orange. Astfel, până în prezent, operatorul a crescut cea mai mare familie din Moldova. Sunt peste 2 600 000 de clienţi, cei care în fiecare zi vorbesc generos la telefon, comunică cu cei dragi prin sms-uri, navighează pe Internet oriunde şi oricând.

Orange a creat cea mai avansată reţea 4G, cu cea mai largă acoperire – în peste 1400 de localităţi – dar şi cel mai rapid Internet mobil, cu viteze de până la 300 Mbps. În reţeaua Orange fiecare se bucură de experienţe digitale incomparabile. Şi asta pentru că are mai multă mobilitate, eficienţă în comunicare, dar şi posibilităţi mai mari pentru a rămâne competitiv în afaceri, în orice colţ al ţării.

De 10 ani, Orange a sponsorizat evenimente şi a făcut donaţii în valoare de peste 200 de milioane de lei pentru fapte bune. Compania a investit cu prioritate în dezvoltarea educaţiei digitale, a oferit ajutor social familiilor vulnerabile şi a sporit accesul la servicii medicale de calitate pentru locuitorii ţării. A ajutat alături de clienţii săi fiecare al 10-lea locuitor al Moldovei. Clienţii Orange au trăit emoţii unice alături de cei mai cotaţi artişti internaţionali şi naţionali precum Goran Bregovici, Cezaria Evoria, Seal, Scorpions, Modern Talking şi alţii. Ei au cunoscut cu adevărat spectacole de excepţie alături de legendele muzicii electronice David Guetta, Armin van Buuren, Above and Beyond şi Andrew Rayel.

De 10 ani, compania a format o echipă numeroasă cu peste 1200 de angajaţi, care le oferă clienţilor săi servicii de calitate şi asistenţă profesionistă. Orange depune eforturi în fiecare zi pentru ca cei aflaţi în reţea să se bucure mereu de experienţe unice.

Timp de 10 ani,  Orange a creat alături de clienţii săi un miracol, iar istoria de succes nu se opreşte aici. Totul abia începe. Orange îi invită pe toţi, să celebreze  împreună primii 10 ani de reuşite ale brandului Orange, la un concert de excepţie alături de The Prodigy, pe 3 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale.

P

Distribuie articolul: