Deși extrem de împlinită cu felul în care arată, cea mai bogată femeie de culoare din lume a reușit să slăbească aproape 30 de kg în ultimul an. Cum a atins Oprah Winfrey acest rezultat, aflați mai jos.

Acum un an, jurnalista americană cântărea 90 de kilograme la o înălțime de 168 de cm, iar comunicarea pe rețelele sociale a ajutat-o să se țină mult mai bine de proces, deși preț de câteva decenii bune jurnalista nu reușea să scape din greutate, în ciuda tuturor eforturilor. Oprah a înțeles că trebuie să slăbească după ce trecuse de greutatea de 100 de kilograme și a început să aibă probleme cu tensiunea arterială.

15 minutes to our Greenleaf party!

A photo posted by Oprah (@oprah) on

Pe de altă parte, ideea i-a venit după ce i s-a propus să investească bani în programul de slăbire Weight Watchers. A decis să îl testeze pe propria piele, înainte să investească bani în dezvoltarea lui.

Salad from microgreens! 1 point salad. (Tsp. Olive oil) #wwsmartpoints wwsmartpoints

A photo posted by Oprah (@oprah) on

Da, jurnalista a început să piardă din greutate abia la vârsta de 62 de ani. Principiul acestui sistem este „mănâncă mai puțin și mișcă-te mi mult”. Totodată, sistemul monitorizează caloriile consumate, dar și fiecare dintre schimbările care au loc în organism.

La un an de la acceptarea acestei provocări, Oprah susține că programul chiar funcționează, ea reușind să dea jos 28,5 kg. Nu se oprește aici însă, continuând să consume alimente „vii” și să facă în continuare mult sport.

Foto: blog.peopleschoice.com, Facebook

Distribuie articolul: