La vârsta de 70 de ani, Omkari Panwar a dat naștere unui băiețel și unei fetițe – gemeni, astfel ea a „spart” toate sterotipurile existente pe Terra și a fost înregistrată în Cartea Recordurilor, ca fiind „cea mai bătrână” mamă din lume. În prezent, Omkari și soțul ei, Charan Singh Panwar, încearcă din răsputeri să fie cât mai „tineri” pentru băiatul lor de șase ani – Akashvani. Vezi istoria lor mai jos.

Omkari Panwar a spart recordul mondial în 2008, atunci când a devenit cea mai bătrână mamă din lume. Ea a dat naștere unor gemeni, unui băiat pe nume Akashvani și unei fatițe – Barsaat, care din păcate în urmă cu doi ani, la vârstă de 4 ani s-a stins din viață din cauza unui tratament administrat incorect.

Acum, cuplul  Singh Panwar (Omkari – 80 de ani și Charan de 89 de ani) locuiește în Uttar Pradesh, un sat din nordul Indiei, împreună cu două fiice mult mai mari și cu cinci nepoate, care pe alocuri mai au grijă de ștrengarul Akashvani.

Doamna Panwar a declarat reporterilor: „Mulți oameni mă întreabă dacă Akashvani este nepotul meu, iar eu le răspund foarte mândră că el este fiul meu.”

Omkari este foarte fericită că are un fiu în vârstă de șase ani, „este un sentiment inexplicabil”, declară mama băiatului.

Problemele cu care se confruntă cea mai vârstnică mamă din lume, țin de „insuficiența de energie”: „Eu nu sunt în stare să-l îmbăiez normal, am probleme și atunci când trebuie să-l îmbrac, la cât de energic este acesta. Este greu să țin pasul cu el, atunci când aleargă de colo-colo și când trebuie să-l hrănesc”, mai menționează Omkari.

Cauza principală pentru care s-a făcut mamă la 70 de ani este simplă, dintre toți copiii pe care îi au soții Panwar, nici unul nu este băiat, iar Akashvani i-a împlinit marele vis, acum are cui să-i lase toată averea agonisită în timpul vieții. În localitatea în care trăiesc aceștia, toate bunurile familiei trec în proprietatea băiatului, când acesta atinge majoratul, astfel ei zic că acum sunt siguri că munca lor de-o viață va ajunge pe mânile bune ale feciorului.

După naștere, la adresa familiei au ajuns o mulțime de critici, dar totuși, femeile din zona în care locuiesc soții Panwar nu au stat nicio clipă pe gânduri și i-au sărit în ajutor cu tot ce au putut, ba chiar mai mult, nu au judecat-o niciodată, ci au susținut-o în toate.

Fiind conștientă că are o vârstă înaintată, ea a spus: „Eu nu sunt îngrijorată că trec de 80 de ani, după moartea mea, fiica noastră va avea grijă de fiul meu, dar sunt optimistă, eu chiar mi-aș dori să-mi văd fiul la nunta lui, poate crește mai repede și vom fi prezenți și noi la eveniment”.

Vezi mai jos un video cu familia Singh:

Sursa: metro.co.uk

Sursa: mirror.co.ukgettyimages.commsn.com