Toamna aceasta numără tot mai multe roade la capitolul colaborări, piese noi și videoclipuri autohtone. Nu sunt o excepție nici interpreții Olia Tira și Alexandre Noctua, care au lansat o nouă producție marca „Flux Light”. Piesa celor doi se numește „Nu-mi lua dragostea” și vine să vorbească lumii despre încrederea în persoana iubită.

„A durat un pic mai mult timp până când am lansat această piesă, pentru că și eu, dar și Alexandre am fost ocupați. Muzicienii noștri, însă, sunt foarte buni, așa că am înscris și o parte din piesă cu participarea saxofonului. Despre videoclip nu zicem nimic acum, pentru că putem fi buni la vorbe, dar e mai bine să fim la fapte”, a mărturisit Olia Tira, în cadrul emisiunii „Prima Oră”, de la Prime TV.

La rândul său, Alexandre Noctua a declarat următoarele despre producția comună: „Continui să fac muzică, așa cum am și făcut. Eu am lucrat la aranjament, iar Olia – la linia melodică. La text a lucrat Alina Dabija.”

Contactată de noi, Olia ne-a mărturisit că piesa „Nu-mi lua dragostea” este inspirată din viață: „Fiecare om luptă pentru iubire  și îi este frică să nu piardă ceea ce are. Uneori, însă, merită să fim siguri de iubirea noastră!”, ne-a declarat interpreta.

Olia ne-a mai mărturisit că piesa realizată în colaborare cu Alexandre este o continuare a proiectului „Flux Light”, prin care cei doi interpreți s-au înscris și la ediția din acest an a selecției naționale Eurovision Song Contest.

Atunci, însă, Alex purta pe cap o mască de robot și nu și-a dezvăluit chipul în fața spectatorilor.

Spre deosebire de piesa prezentată la Eurovision, „Nu-mi lua dragostea” conține versuri scrise în limba română de către textiera Alina Dabija. 

Olia și Alexandre își doresc mult și un videoclip pentru această creație frumoasă, iar noi nu putem decât să le urăm succes și inspirație!

Ascultați varianta audio a piesei aici:

Foto: Facebook

Distribuie articolul: