Dacă anul trecut i-a scris logodnicului său piesa „Chișinău-Verona”, care a adunat peste 1 mln de vizualizări pe YouTube, în acest an, Yuliana Scutaru i-a dăruit lui Pasha Parfeni textul unei piese mult mai romantice și mai profunde, care și-a văzut premiera astăzi, alături de un videoclip cu scene papitante!

Noua piesă din repertoriul lui Pasha Parfeni se intitulează „Haina Evei” și este o splendidă baladă de dragoste, care vorbește mult și despre actuala relație dintre interpret și autoarea versurilor acestei piese.

Single-ul poartă și de această dată semnătura casei române de producție Cat Music și este însoțit de un videoclip a cărui protagonistă e nimeni alta decât Olia Tira.

De această dată, artista acceptat rolul unei actrițe, iar în videoclip apare „îmbrăcată” altfel decât ne-am obișnuit să o vedem pe micile ecrane. Unele scene o ilustrează pe Olia îmbrăcată în „haina Evei”, adică nud, alături de mere și… un șarpe.

Precum ați remarcat și voi, „Haina Evei” nu mai e semnată cu „Pasha Parfeni”, ci doar cu „Parfeny”. Muzica piesei este semnată de interpret; la instrumental a muncit Vladimir Cazanir, iar la Mix & Master – Sergiu Teaca.

Producător executiv: Lautar Music Lab

Foto: captură video

Distribuie articolul: