Olga Verbițchi, sau cum i se mai zice - Pitica - a semnat astăzi cel mai important contract din viața ei de artistă de până acum. Celebra Casă de Discuri din România, Cat Music, care o promovează și pe Delia, urmează să cureze activitatea muzicală a tinerei basarabence peste Prut.

„De astăzi oficial PITICA noastră Olga Verbițchi face parte din familia mare Cat Music Romania!”, a comunicat PR managerul artistei, Ana Sandu.

Citește și: „Carla’s Dreams m-a învățat să am mereu încredere în mine!” Interviu exclusiv cu Olga Verbițchi, pitica învingătoare la X Factor

Printre artiștii români de înaltă clasă, care au contracte de colaborare cu celebra casă de muzică sunt: Delia, Cabron, Direcția 5, Lavinia, CRBL, 3 Sud Est, Andreea Bănică sau George.

olga verbitchi cat

Mesajele de felicitare desigur, au curs, toate fiind de încurajare și succes pentru tânăra artistă, câștigătoare a ultimei ediții la „Vocea României”. Olga însă nu renunță la ideea ei de a ajunge la Hollywood și vrea cu tot dinadinsul să pășească în lumea muzicii internaționale.

Are nevoie de sprijin pentru a ajunge la cel mai mare eveniment de artă desfășurat la Hollywood!

olga verbitchi 8„Visez în continuare să ajung la Hollywood și X Factor-ul nu a schimbat acest lucru, pentru că locul unde visez să ajung este acolo! Știu că plecarea mea la Campionatul Internațional de Arte Interpretative ar putea să-mi deschidă multe uși și ferestre. Acolo sunt oameni care la sigur mă vor descoperi așa cum încă nu m-am descoperit eu însămi și mă vor ajuta să-mi realizez cele mai nebune visuri, ca să ajung cât mai sus posibil!”

Despre cum și unde va investi banii câștigați în cadrul show-lui de talente la care a participat, Olga ne-a spus:

Eu cred că acești bani aparțin întru totul familiei mele și nu doar mie, iar dacă voi avea nevoie de ceva, o să le zic și sunt sigură că o să-mi cumpere. Plus că aș vrea să donez o mică parte la o un ONG care se specializează pe cei care sunt suferă de boli incurabile și sper să îi ajut măcar câtuși de puțin”, ne-a spus Olga.

Foto: Dima Iacovlev

Distribuie articolul: