Odată cu trecerea în neființă a Jannei Friske, apropiații săi se gândesc deja la oamenii care se vor ocupa în continuare de creșterea și educarea fiului de doi ani, pe care vedeta de 41 de ani l-a lăsat în urma sa. Precum și se aștepta, băiețelul se va afla, în continuare, cu tatăl său, Dmitri Shepelev, cu mătușa Natalia, cu cei 4 bunici ai săi, dar și cu unica sa nașă de botez - Olga Orlova. Aceasta din urmă a confirmat că va contribui la educația copilului în viitor, chiar dacă mama sa biologică nu poate fi înlocuită de nimeni.

„Janna a fost prietena mea deja de 20 de ani, iar în acești 20 de ani s-au întâmplat multe lucruri minunate. A fost bravo, ea a luptat până în ultimul moment. Din păcate, minunea nu s-a produs. Ea va rămâne pentru totdeauna în sufletul meu, în inima mea, iar eu vreau să-i rog pe toți: să vă rugați pentru odihnirea sufletului ei. A fost un om foarte luminos, a fost cumetra mea, iar acum, văd cum crește finul meu de botez, Platon. Desigur, mama este neînlocuit, dar eu mă voi strădui să fac totul pentru ca băiețelul să fie înconjurat cu iubire, grijă. Mă voi strădui să fiu o bună nașă de botez.

foto: Instagram

foto: Instagram

Janna a aflat despre această boală, din păcate, prea târziu. Noi am făcut tot posibilul, iar ea a luptat până la sfârșit. Toți oamenii dragi i-au fost aproape, au sprijinit-o și au încercat să o ajute, dar, din păcate, această diagnoză oribilă și blestemată nu i-a lăsat nicio șansă pentru victorie”, a declarat Olga Orlova, pentru lifenews.ru.

Olga Orlova a acceptat cu drag să fie nașa de botez a băiatului, creștinarea căruia a avut loc primăvara trecută, la o biserică ortodoxă din orașul Riga.

foto: chto-proishodit.ru

foto: chto-proishodit.ru

Olga Orlova educă, de una singură, un băiat de 14 ani, pe nume Artyom.

foto: Instagram

foto: Instagram

Janna Friske va fi înmormântată mâine, 18 iunie, la cimitirul Nikolo-Arkhangelsk, din suburbia orașului Moscova.

Distribuie articolul: