Recent, prezentatoarea TV s-a făcut remarcată printr-o ținută inedită, purtată în una dintre emisiunile pe care le moderează. Olga Orlova a optat pentru o rochie creată de o designeră din Moldova. 

Cântăreața și prezentatoarea TV, Olga Orlova, a optat pentru o ținută creată de designera Olga Blanc și a strălucit la propriu și la figurat! Aceasta a purtat o rochie scurtă, încorsetată, cu aplicații metalice în formă de cioburi și un design futuristic, rochie care i-a pus în evidență silueta silfidă și picioarele sculptate.

Citește și: Prezentatoarea Olga Orlova s-a fotografiat goală pușcă (Foto)

Ținuta a fost accesorizată cu pantofi metalizați, cercei tip candelabru și inel în formă de fluture, iar în zona decolteului aceasta și-a aranjat lanțul într-un mod inedit, care i-a adăugat un plus de senzualitate. Un machiaj cu accentul pe ochi și părul drept, au fost alegerea perfectă pentru a completa, dar fără a încărca, look-ul vedetei.

Nu este pentru prima dată când celebritățile din Rusia optează pentru articolele vestimentare create de designerii noștri. Printre creatorii de modă preferați se regăsește pentru a câta oară Olga Blanc. Astfel, Olga Buzova a purtat nu una ci două rochii made în Moldova, în aceeași lună. Și Olga Orlova este la a doua apariție în creația designerei autohtone.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Olga Buzova, din nou în rochie made in Moldova. A făcut senzație pe covorul roșu (Video)