A admirat mereu femeile machiate cu gust și a pasionat-o din totdeauna tehnica vopsitului pe pleoape. Olga Manciu a mers la primul curs de make-up pe când avea doar 16 ani, îndemnată și susținută de mama și sora ei. Acum are la activ ceva rezultate și multă ambiție ca să se perfecționeze în domeniu.

Olga ne-a declarat că prima față machiată și toate testele pe care le face sunt, în primul rând, pe ea, iar în scurta perioadă de activitate ca machioză la un salon de frumusețe din capitală a reușit multe. “Testam pe mine întâi de toate, iar mama și sora, văzând că eu mă pricep și că îmi place, m-a încurajat să merg să fac cursuri. După trei luni, am încercat să și muncesc și, având niște rude prin domeniu, m-am angajat ca machieuză la un slaon din capitală. Atunci am machiat-o și pe Lorena Bogza, Nelly Ciobanu, Karizma sau Lenuța Burghilă”, ne-a spus soția lui Alexandru Manciu.

 Manciu 1

Pregătirile pentru nuntă, iar mai apoi sarcina cu gemeni și nașterea copiilor au schimbat mult viața și prioritățile Olgăi. “Pregătirile pentru nuntă mi-au luat ceva vreme, așa că am hotărât să las munca. Mia făceam machiaje doar pentru cine mă ruga sau cunoștea abilitățile mele: prieteni, soră, rude, etc. Apoi sarcina cu gemeni nu este una foarte ușoară, așa că am hotărât să nu mai lucrez o perioadă. Acum că băieții au mai crescut, pot deja să-mi permit să cresc profesional”, ne-a mărturisit Olga.

 manciu 2

Tânăra mămică s-a înscris din nou la cursurile de machiaj, pe care le-absolvit deja și se orientează către ateliere de perfecționare și munca pe individual. “Acum încerc să revin și la vechea pasiune, pentru că aveam ustensile și vopsele în care investisem foarte mult, iar aceste produse nu sunt veșnice. Am mai trecut o dată cursul, un fel de repetiție pentru mine. Am susținut examenul cu brio și acum vreau să-mi achiziționez un scaun profesionist pentru machiaj – este un lucru foarte important în această profesie”, spune Olga Manciu.

 Manciu 3

Soția interpretului Alexandru Manciu are planuri de liber profesionist, mai ales că se cunoaște destul de bine cu lumea mondenă de pe la noi. “Cu siguranță nu mai vreau să lucrez într-un salon, mi-ar fi mult mai comod să lucrez pentru plăcerea mea, pentru cei care mă cunosc. Aș vrea să am un scaun pentru machiaj, să-mi mai înnoiesc trusa. Acest domeniu ține de frumos și e un lucru pur feminin, iar eu simt că asta îmi place să fac. Mereu realizez machiaje care în primul rând să-mi placă mie, apoi și clientelor mele”, ne-a mai declarat eroina.

Foto: facebook, Colaje: PentruEA