De aproape 4 luni, gingășia absolută este la ea acasă în familia Manciu. Gemenii Matei și Damian sunt pur și simplu topiți după mezinul familiei - Vladimir, care îi cucerește pe toți cu drăgălășenia sa!

Despre doza de gingășie zilnică de care are parte zilnic acasă, mai ales de la nașterea lui Vladimir, Olga Manciu a relatat printr-o înregistrare video distribuită pe Instagram.

În clip, apare Matei, care nu se poate sătura din a-l săruta, alinta, îngriji și savura gângurelile micuțului Vladimir. Din înregistrarea video a acestui moment prețios, veți vedea de asemenea că mezinul le seamănă tot mai mult frățiorilor săi, când aveau aceeași vârstă.

Gemenii Matei și Damian Manciu manifestau o atitudine grijulie față de frățiorul lor încă înainte de venirea lui pe lume. Cu puțin timp înainte să nască, Olga ne mărturisea:

„Ei percep foarte interesant faptul că eu am burtică, iar în burtică crește bebe mic, care în curând va apărea. Sunt foarte gingași cu mine și des sărută burtica! Deja când va apărea ăsta mic, vom vedea ce vor face Damian cu Matei!”

Olga Manciu, în așteptarea celui de-al treilea fiu: „Educați suflete, caractere, bărbați!”

Regăsiți câteva dintre aceste momente în ședința foto realizată de către Sergiu Bîrcă:

image-18-copy

image-11-copy-1

Foto: captură video, sergiubirca.com

Distribuie articolul: