După ce am cunoscut-o blondă și ne-am fotografiat în minte buclele și chipul său, Olga Manciu a venit să ne îndemne pe toate să „îndrăznim a visa”. Makeup artistul oficial al companiei AVON Moldova a rugat hairstylistul să-i transpună în culoare lumea interioară. După roz, în păr apar și nuanțe de violet. Iată ce spune Olga despre acest lucru.

În prag de a 26-a aniversare, adică în luna august, Olga Manciu a trecut pe la hairstylistyl său preferat și l-a rugat să-i facă o schimbare. După rozul care marca finalul verii, Olga și-a reîmprospătat culoare cu nuanțe de violet. Acum e și mai încântată.

olga manciu roz

„Mi-am dorit o schimbare semnificativă! M-am dus la stilistul meu și i-am zis: „fă ceva”! Așa m-am trezit cu tot capul roz. De data asta m-am dus să îmi împrospătez culoarea precedentă, dar din nou Viktor a hotărât altfel! (râde) Vreau să aduc în lumea asta rea și rece, puțină culoare! Sper că îmi reușește”, ne-a declarat Olga Manciu.

olga manciu albastru

Autorul schimbării este unul dintre makeup artiștii și hairstyliștii cu renume ai momentului din Capitală – Viktor Tvorcheskiy, care a ales să-i vopsească părul cu nuanțe de fuchsia și violet. Cel mai important este că Olga e susținută de cei de-acasă pentru alegerea făcută, admirată și adorată de băieții săi pentru asemănarea cu un personaj din desenele lor preferate.

Olga Manciu

„Sandu mereu susține experimentele mele, iar eu prin asta mă salvez de emoțiile negative! Chiar funcționează! Băieții mei au zis că sunt o prințesă! Le place foarte mult și îmi spun mereu că sunt frumoasă și DA… că semăn cu Twilight Sparkle din „My Little Pony” (râde)”, ne-a mai mărturisit Olga.

Foto: Facebook.com/OlgaManciu; Instagram.com/OlgaManciu