La 30 aprilie, Olga Fesenco a adus pe lume o fetiță pe nume Daria, la o clinică privată din capitală. O zi mai târziu, proaspăta mămică deja comunica, pe internet, că nu-și imaginează cum a putut trăi fără acest pui de om, arătând lumii întregi că fericirea sa nu are margini. În spațiul virtual au apărut deja primele fotografii de la externarea din spital. În poze veți regăsi și bucuria nedescrisă a tatălui Valentin!

Olga Fesenco a ales să nască pe cale naturală, iar acum, va locui împreună cu întreaga familie, la părinți. „Am trecut cu traiul la părinții mei, pentru că am nevoie de spațiul pe care îl au ei. Avem deja și zona fetei, cu tapetă roz  cu buline albe. Sper că aceasta va fi unica culoare roz din viața ei. Nu-mi prea place culoarea asta și când îi alegeam haine, nu puteam scăpa de ea. Ne gândim ca la câteva luni după naștere, pe la sfârșit de vară, să organizăm un botez și o cununie, să ne înscriem. Nu știu dacă va fi o petrecere sau o nuntă mare. O vom face într-un cerc restrâns de prieteni, cumetrii pe care îi vom alege, plus cei mai apropiați oameni. Nunta și cumetria sper să le facem deja peste un an. Acum, toate gândurile sunt la sfârșit de aprilie, început de mai, la pătuțul pe care nu-l am și la hăinuțele care încă nu au ajuns”, a spus Karizma, în cadrul unei emisiuni TV.

Despre bărbatul care a ajutat-o pe Olga să cunoscă sentimentul maternității, vedeta mărturisea într-un interviu pentru o revistă autohtonă: „Se numește Valentin Coptileț. Este un bărbat pe care l-am cunoscut mulți ani în urmă, pe când eram adolescenți. Atunci am simțit primul impuls de atracție unul față de celălalt, dar istoria noastră nu a continuat, fi ind stopată de unele circumstanțe, interese chiar. Probabil, Dumnezeu singur știe când să-ți aducă anumite persoane în viața ta, când să te depărteze de ele și când să ți le aducă din nou în cale. Acum doi ani, ne-am reîntâlnit la o petrecere și, ambii fi ind liberi, ne-am oferit o șansă. Deseori ne întrebăm unul pe celălalt: „Te-ai gândit atunci când ne-am cunoscut că peste mulți ani vom forma o familie și vom avea și un copil?”, răspunsul mereu a fost: „Nu, nu m-am gândit”!”

Foto: Odoraș

Distribuie articolul: