Ce repede trec lunile! Parcă mai ieri vă anunțam despre faptul că interpreta Karizma este însărcinată. Mai târziu am aflat că bebelușul pe care îl așteaptă este o fetiță, iar acum, o putem admira cu burtica pe paginile ediției din martie a revistei „Felicia”. Olga Fesenco a participat la o ședință foto și la un interviu în care a dezvăluit cum decurge prima ei sarcină, dar și despre cum l-a cunoscut pe Valentin – bărbatul care i-a cucerit inima.  

Despre perioada plină de dragoste prin care trece acum, Karizma povestește: „Am fost și sunt o femeie însărcinată foarte liniștită și absentă, pe alocuri. Nu am citit forumuri, nu am vorbit prea mult cu alte femei însărcinate, decât așa, superficial. Mă tem de ele. Ele știu prea multe despre boli, analize, medici, cazuri de nașteri, așa. Profi t la maxim! Mi se iartă totul! Dacă întârzii, dacă nu răspund la telefon, dacă absentez de la vreo petrecere, dacă mănânc după ora șase, dacă sunt emotivă. Am prieteni și o familie extraordinară care îmi poartă de grijă. Prietenii râd de mine, spun că am băut prea multă bere de mi-a crescut așa o burtă. Toți mi-au promis că mă vor ajuta cu fata, ceea ce este o minciună, dar eu m-am prefăcut că-i cred, ca să am ce să le reproșez mai târziu.”

Interpreta mărturisește că vorbește cu fetița pe care o poartă în burtică în special când copilul se mișcă. „O mângâi, o cuprind cu palmele și-i cant”, spune viitoarea mămică. Deși recunoaște că nu și-a refuzat niciun fel de mâncare, de când este gravidă, Karizma spune că oricum este atentă la ceea ce mănâncă. Eu sunt prințesa (deocamdată). Nu s-a schimbat nimic de când sunt gravidă, doar cu excepția faptul că toți au grijă ca eu să mănânc la timp. Facem împreună curat, împreună – mâncare. Uneori suntem lenoși și comandăm ceva, alteori mergem la părinți. În aceste luni, Valentin a mers mai des la magazin cu lista de produse decât de obicei, pentru că înainte eu făceam cumpărăturile cât el era la serviciu. S-a descurcat de minune, a adus exact ce eră în listă, ba chiar mai multe.”

În interviul pentru revista citată, Karizma a povestit și despre medicul care îi supraveghează sarcina: „Medicul nostru, Ana Josan, are grijă să-mi explice totul și am în jur câteva mămici care îmi dau sfaturi din propria experiență. Nu am lăcrimat atunci când am afl at că sunt însărcinată, și nici la prima ecografie, dar când simt cum se mișcă acest suflețel în mine, mă topesc. Mi se pare că este cea mai tare și specială senzație ce o poate simți o femeie în viața ei. Acum știu, bărbații chiar au pentru ce ne invidia. Credeți-mă, dragilor!”

La capitolul sport, Karizma spune: „Îmi vine să plâng. Toată sarcina m-am pornit la sală, la yoga pentru gravide, pilates pentru gravide, orice. Dar lenea și dorința veșnică de a dormi așa și nu m-au „adus” la ușile vreo unei săli. Sunt primele șapte luni complete din toată viața mea în care mi-am permis să nu fac sport. Am uitat și de regula că după ora șase nu mănânc. Dar știu că nu voi putea continua același regim după ce nasc. Profit acum la maximum de somn, mâncare și leneveală.”

Karizma vorbește deschis despre bărbatul căruia îi va dărui, peste săptămâni numărate, o mică prințesă: „Se numește Valentin Coptileț. Este un bărbat pe care l-am cunoscut mulți ani în urmă, pe când eram adolescenți. Atunci am simțit primul impuls de atracție unul față de celălalt, dar istoria noastră nu a continuat, fi ind stopată de unele circumstanțe, interese chiar. Probabil, Dumnezeu singur știe când să-ți aducă anumite persoane în viața ta, când să te depărteze de ele și când să ți le aducă din nou în cale. Acum doi ani, ne-am reîntâlnit la o petrecere și, ambii fi ind liberi, ne-am oferit o șansă. Deseori ne întrebăm unul pe celălalt: „Te-ai gândit atunci când ne-am cunoscut că peste mulți ani vom forma o familie și vom avea și un copil?”, răspunsul mereu a fost: „Nu, nu m-am gândit!”. Cred că asta e și frumos în viață – când nu le știi pe toate, nu știi cine și cum și când îți poate schimba totalmente existența. El este cel care mă liniștește cel mai repede, dar și îmi tulbură gândurile și liniștea ca nimeni altul. Fiecare zi este precum ultima noapte de dragoste, întâia zi de război și invers. În inima mea, corpul și capul meu se întâmplă o nebunie totală, mereu alimentată de el și fără de care nu aș vrea să trăiesc”, mărturisește Olga.  

Fetița care va vedea lumina zilei, foarte curând, a fost o binecuvântare pentru ambii parteneri. „Cred că fata noastră stătea după porțile puțin crăpate ale raiului și aștepta doar ca mama și tata să zică „Da” și cum a auzit acest lucru… a și venit în viața noastră. Pentru părinții lui Valentin, fata noastră va fi al treilea nepot apărut în ultimul an. Frații lui Valentin s-au „înnoit” și ei de curând: vara trecută a născut soția fratelui mai mare, iar în noiembrie – soția fratelui geamăn. Casa buneilor Coptileț e plină de bebeluși. Iar părinții mei ultima oară au ținut un nepot-bebeluș în brațe acum 10 ani și sunt dornici să o cunoască pe cea de-a treia nepoțică din familia noastră. Mama mea vorbește cu ea de fiecare dată când ne vedem – să vedeți cum așteptăm momentul în care să se miște bebița, ca mama să pună mâna pe burtică și să simtă!”, dezvăluie interpreta.

Nu se consideră cea mai experimentată mămică, de aceea, atunci când este întrebată despre ce sfaturi ar oferi pentru viitoarele mămici, Olga spune: „Nu cred că sunt un sfătuitor bun, este prima mea sarcină și nu am fost cea mai perfectă graviduță. Dar probabil aș menționa faptul că cel mai bine este ca viitoarele mame să nu consulte forumurile de pe internet, ci un specialist. Cel mai bun și corect răspuns îl vor găsi la medicul de familie sau ginecolog, sau la proaspetele mămici pe care le cunosc.”

A fost un moment potrivit ca să fie întrebată și despre când revine pe scenă, la care, Olga a spus: „Când mă voi simți în armonie cu decizia de a lăsa fata cu mama sau cu Valentin. Acest lucru se poate întâmpla în prima săptămână sau după primele trei luni. Cine știe?”

În interviul pentru sursa citată, Olga a vorbit și despre lecțiile pe care le-a luat din precedenta sa căsnicie: „Graba strică treaba. Nu știu dacă este o lecție învățată deja, încă mai lucrez la acest aspect. Temperamentul meu mă ajută în foarte multe aspecte, dar uneori îmi dă mari bătăi de cap și rezultatele acțiunilor mele nu sunt întotdeauna cele mai corecte. Vreau totul, imediat, pe loc atunci, să fi e al meu și doar al meu, iar de cealaltă parte, dacă mă dezamăgesc, atunci stric, rup, ard, plec și nu mai revin. După ce trece mai mult timp, îmi dau seama unde am greșit și mă cert pentru faptul că poate am rănit prin acțiunile mele. Deseori îmi pare rău că nu am acordat mai mult timp discuțiilor, explicațiilor și scuzelor. Îmi pare că plec prea repede din viața unor oameni, fără a le explica de ce o fac”, a spus vedeta.

Foto: Fotoroom pentru Felicia, captură video, arhiva personală

Distribuie articolul: