Este o graviduță fericită și abia de așteaptă să vină barza, la sfârșitul lunii aprilie, ca să-și țină fetița în brațe, alături de Valentin. Karizma este pregătită deja să devină mămică, iar despre acest lucru a povestit în cadrul emisiunii „O seară perfectă”. Am aflat ce planuri are, după ce naște, dar și ce pofte a avut pe parcursul celor 8 luni de sarcină.

De obicei, când eu cânt, fetița nu reacționează, ci stă cuminte, probabil pentru că femeile care cântă, nasc mai devreme de termen, pentru că apasă cu diafragma pe copil. Toate prietenele mele din cor, care au devenit însărcinate, au născut mai devreme. Totuși, din decembrie, am luat-o mai ușor cu cântările.

Fac parte din categoria de gravide care trec prin perioada de sarcină foarte ușor și repede, deci când mă gândesc că mai am o lună de sarcină… De obicei, fetițele vor să vadă lumea mai degrabă, în timp ce băieții stau mai mult. Eu mă simt foarte bine. Mă simt bine, în general, pe parcursul întregii sarcini și nu am simțit-o ca o povară. A avut o vacanță atât de frumoasă! Normal, am acumulat kilograme în plus și am alte haine care nu mă mai încap, dar nu mi-am schimbat garderoba considerabil.

Pe parcursul celor 8 luni de sarcină, am avut o super-faină vacanță, am mâncat ce am vrut, n-am mers la sală. Medicul mi-a zis că pot liber să merg la sport, dar eu am ales să nu merg. Ultima oară, acum o lună, când m-am cântărit, aveam 12 kilograme în plus, iar în decurs de o lună, la sigur am mai pus 2-3 kg. Totuși, nici acum nu am avut problemele cu greutatea în picioare. Sunt o gravidă foarte activă, bărbatul meu a avut noroc de mine. Acum a venit timpul și perioada în care mi-e greu să mă scol din pat și am nevoie de mai mult timp pentru asta. Dorm foarte bine: mai întâi pe o parte, apoi pe cealaltă.

Mă deranjează faptul că toate kilogramele mele s-au pus pe fund și pe coapse. Aș fi vrut să se pună pe altcineva, nu pe mine. Aș fi vrut și eu să fac parte din categoria de gravide cărora le crește doar burta și mai mult nimic. Mă deranjează și unele interdicții legate de a sări, a zbura cu parașuta. În rest, m-am simțit foarte bine, pentru că în perioada asta am avut o justificare foarte bună pentru motivul că nu am fost la petreceri, la zile de naștere, de ce nu am stat mult timp undeva.

Nu am fost la yoga, cursuri prenatale, nu am învățat cum să respir, pentru că muzica m-a învățat foarte multe. Am ales să nasc pe cale naturală, am zis că nu mă tem de durere. Cel mai important este ca ea și tata să fie bine. Valentin va decide dacă va fi sau nu alături de mine la naștere. Dacă va prefera să nu stea lângă mine, n-am nicio problemă cu asta. Eu sunt pregătită moral, dar nu știu cum este el.

foto: facebook

foto: facebook

În prima perioadă de sarcină, am fost foarte atrasă de fast-food: kebabul era primul pe listă. În ultimele luni, îmi este tot mai greu să mănânc ceva de genul ăsta și nu am poftă nici măcar de carne. Murăturile le-am iubit dintotdeauna. Acum, am pofte de verdeață: salată, castraveți. Îmi place tot ce se ronțăie.

Nu cred că sarcina m-a schimbat în vreun fel, dar înțeleg că lumea se va schimba în momentul în care va veni fata. Atunci voi înțelege că nu pot să vin acasă la orice oră și să-mi iau vacanță atunci când vreau. Plus, un părinte trebuie să fie dotat nu din punct de vedere financiar, ci și la nivel de inteligență, trebuie să citească multe lucruri. Vreau să am un copil inteligent și să mă ocup de dezvoltarea lui, pentru că va alege el singur ce să facă în viitor.

O alint cu: „bobolica”, „gărgărița”. Am un nume, dar prefer să-i spun așa, pentru că mă tem că atunci când o voi vedea, n-am să-i simt numele. Avem câteva nume: tata vrea unul, eu vreau altceva, bunica spune a treia variantă. Mai întâi vreau să o văd și atunci voi simți care este numele potrivit.

foto: facebook

foto: facebook

Acum, am trecut cu traiul la părinții mei, pentru că am nevoie de spațiul pe care îl au ei. Acvem deja și zona fetei, cu tapetă roz  cu buline albe. Sper că aceasta va fi unica culoare roz din viața ei. Nu-mi prea place culoarea asta și când îi alegeam haine, nu puteam scăpa de ea.

Ne gândim ca la câteva luni după naștere, pe la sfârșit de vară, să organizăm un botez și o cununie, să ne înscriem. Nu știu dacă va fi o petrecere sau o nuntă mare. O vom face într-un cerc restrâns de prieteni, cumetrii pe care îi vom alege, plus cei mai apropiați oameni. Nunta și cumetria sper să le facem deja peste un an. Acum, toate gândurile sunt la sfârșit de aprilie, început de mai, la pătuțul pe care nu-l am și la hăinuțele care încă nu au ajuns”, a spus Karizma.

Distribuie articolul: