După ce a revenit de peste hotare, soprana Olga Busuioc şi-a dat întâlnire aseară cu mai mulţi prieteni într-un local din capitală. Artista, alături de alte personalităţi din diverse domenii, pune la cale toate detaliile pentru evenimentul pe care urmează să-l organizeze. Cu o săptămână în urmă, artista a declarat într-o emisiune televizată că organizează un târg, în care îşi va scoate la licitaţie rochiile, iar banii colectaţi vor fi utilizaţi pentru donaţii.

Contactată de pentruEA ca să aflăm mai multe detalii, Olga Busuioc ne-a spus doar atât: „Evenimentul va avea loc în iulie, cu lume bună şi surprize. Vor participa mai multe personalităţi din domeniul modei, make-upului, muzicii. Vor fi scose la vânzare rochii, accesorii, genţi”. Întrebată cât vor costa atributele şi unde vor fi utilizaţi aceşti bani, artista a răspuns: „Mai multe detalii urmează…Surprize”

Olga Busuioc este una din cele mai cunoscute soprane de la noi, obţinând numeroase premii la divesre concursuri internaţionale cum ar fi: premiul doi în finala prestigiosului concurs al vocaliştilor „Operalia”,  Premiul Mare la Concursul Internaţional de Canto „Francesc Viñas”, Barcelona. În prezent este căsătorită cu unul din membrii formaţiei Akord, Igor Stribiţchi.

Echipa pentruEA va sta cu ochii pe soprană, ca să revină cu alte detalii.