Parcă mai ieri, Olesea Sveclă și Anatol Durbală se bucurau de fiecare clipă în rol de „viitori părinți”. Iată că astăzi, cei doi actori trăiesc emoții deosebite, pentru că anume în această zi a apărut pe lume Cassandra, minunea ce le-a schimbat viața în cel mai frumos mod. Bineînțeles nu au avut cum să lipsească și mesajele emoțioante de felicitare pentru micuța cu ochi albaștri.


„La mulți ani, Cassandra! Un an de când zilele au devenit mai colorate, iar fericirea are o altă intensitate. Nu pot spune că am experiență de a crește copii, dar zi de zi învăț și redescopăr viața prin ochii Cassandrei. Și este un sentiment nemaipomenit. Se spune că copiii își aleg părinții, noi îți mulțumim că ne-ai ales anume pe noi. Te iubim și-ți dorim să ai parte de o copilărie fericită”, a scris Olesea Sveclă pe contul său de Facebook, acolo unde a adăugat și câteva poze din prima ședință foto pe care au realizat-o în trei.

„Acum un an a apărut pe lume Cassandra! Poate că nu neapărat viața a prins mai mult sens, dar cu siguranță mă simt mai puțin vinovat pentru cât nu-i ajunge. La mulți ani, Căssăndrica”, a fost mesajul lui Anatol Durbală pentru fiica sa.

La mulți ani, mică prințesă! Îți dorim o copilărie fericită și tot binele din lume!

Citește și: Olesea Sveclă, într-o ipostază deosebită alături de fiica sa! Cum au fost surprinse cele două

„Fata lu’ tata!” Cât de mare s-a făcut fiica lui Anatol Durbală și a Olesei Sveclă (Foto)

Foto: Stela Dontu