Vestea cu privire la faptul că va deveni tată l-a surprins plăcut pe actorul Anatol Durbală. Olesea Sveclă, frumoasa lui soție, a vorbit despre acest lucru în cadrul unui reportaj realizat de emisiunea Paparazzi. Prezentatoarea TV se află în primul trimestru de sarcină, a adăugat 4 kilograme, însă nu renunță nicidecum la sală!

dew

Foarte bine, în sfârșit minunea s-a produs! – asta a fost reacția. Suntem ambii foarte raționali, oameni cu picioarele pe pământ și am fost bucuroși, ceea ce am interiorizat mai mult și nu am țipat sau sărit în sus, cum fac alții.

Pentru mine, sarcina decurge foarte bine. Așa cum a spus și medicul, graviditatea nu este o boală, este o stare normală și trebuie să te miști la fel cum te mișcai și până la sarcină. Fac în continuare sport, dar moderat. Toxicoza este, cumva, mână-n mână cu mine, pentru că mă trezesc și mă culc cu ea. Din păcate, nu sunt ferită de ea. Trebuie să fiu foarte atentă la orice aș mânca, pentru că reacția apare.

cats

Când am văzut bebelușul la ecograf, a fost foarte emoționant, eram cu sora mea. E cu totul diferit să vezi la ecran o viață mică, decât până a fi însărcinată. Bănuiesc că instinctul deja începe să apară.

Vom termina reparația acasă și abia apoi ne vom gândi la nume, cărucior și tot. Mai avem timp până când voi naște”, spune viitoarea mămică, trădând o formă fizică bine lucrată.

14241536_1449957825020988_2095265416866240385_o

Sursa: Paparazzi 

Foto: captură video, Facebook.com

Distribuie articolul: