Interpreta de muzică populară și ușoară, Olesea Olteanu, savurează din vacanță împreună cu familia pe malul Mării Mediterane, în Spania. Orașele vizitate au fost: Barcelona, Benicassim și Peniscola, iar următoarea destinație este Valencia. Ea a declarat că sunt încântați de frumusețea țării, de oamenii care sunt extrem de amabili și binevoitori.
Olesea Olteanu
,,În acest an, Spania ni se pare foarte colorată, plină de turiști veniți din toate colțurile lumii. Suntem înnebuniți după mâncarea tradițională spaniolă. Plimbându-ne pe străzi avem impresia că în toate casele și localurile se gătește Paella și Langoustine. Acasă nu ieșim la pizza, decât foarte rar, dar aici am decis să facem o excepție și să gustăm din uriașa pizza pregătită de spanioli, care-ți lasă gura apă. Este țara în care mi-aș petrece toate vacanțele, perfectă pentru a-ți încarca bateriile și a te întoarce acasă mai inspirată, cu noi forțe pentru creație.”
Olesea Olteanu
În cea de-a două jumătate a concediului familia Olteanu se îndreptă spre Paris, Franța. Artista și-a făcut obișnuința să viziteze periodic acest oraș, unde a realizat anul trecut primul videoclip la o piesă de muzică ușoară ,,Când noi ne iubim”. 

În acest an, însă, merge în Franța pentru prima dată și fiica ei, Dorina, care abia așteaptă să vadă Disnayland-ul. 
Olesea Olteanu

Sigur că vara nu a însemnat doar vacanță pentru Olesea Olteanu, așa încât promite tuturor iubitorilor de folclor că în luna septembrie îi va bucura cu noi realizări pe plan muzical. Ne asigură că va fi o apariție interesantă și o experiență unică pentru ea. Preferă, deocamdată, să mai țină publicul în suspans, revenind cu detalii când se întoarce din vacanță și va intra în studio pentru a imprima noul produs.

Distribuie articolul: