Recent, în cadrul unui interviu realizat de revista noastră, Ministrul Justiției, Oleg Efrim și-a exprimat atitudinea față de femeile aflate în funcții de conducere. Efrim a declarat că profesionalismul este cel care trebuie să troneze în decizia de promovare a unui angajat. Câte femei îl înconjoară pe Ministrul Justișiei la locul de muncă, aflați mai jos.

“Peste 80% din angajații Ministerului Justiției sunt femei, în funcțiile de conducere fiind circa 85% doamne. Cred că în funcțiile de conducere trebuie promovați profesioniști, care pot fi în egală măsură femei sau bărbați. Alături de exemplul adus mai sus, vă zic că pentru prima dată în istoria țării noastre, o instituție paramilitară, cum este Departamentul Institutțiilor Penitenciare, este condus de o doamnă”, a ținut să precizeze Efrim.

 Violeta și Oleg Efrim, facebook.com

Ministrul Efrim a fost întrebat dacă soția sa, Violeta, care, la fel ca și el, are studii juridice, poate într-o zi să-i devină colegă. “Violeta are o misiune foarte importantă, având grijă de Paul. În același timp, are studiile și pregătirea necesară pentru a profesa dreptul. Dacă se va decide întro zi, eu am să-i fiu alături”, a mai spus Oleg Efrim.

Care sunt cele trei lucruri pe care ministrul Efrim le apreciază în primul rând la o femeie, dar și dacă are consilieri de imagine, aflați din interviul detaliat cu Oleg Efrim.

Distribuie articolul: